7,3″-os hajlítható OLED kijelzővel jöhet a Samsung 2018-as nagyágyúja

0

Már évek óta pletykálják az első valódi hajlítható kijelzős mobilt, de tavaly a Samsung hivatalosan is elárulta, hogy 2018-ban tervezik bemutatni a saját megoldásukat, amelyről most érkezett néhány érdekes infó.

Egy ismert dél-koreai lap, az ET News szerint a Samsung futurisztikus mobilja egy 7,3 colos flexibilis OLED kijelzővel érkezik, és a kérdéses panelt már áprilisban elkezdhetik legyártani. A készülék prototípusát szeptemberben mutathatják meg az iparág képviselőinek, a tömeggyártás pedig novemberben indulhat.

Az új készülék állítólag úgy lesz kinyitható, mint egy könyv, és szétnyitva tabletként használhatjuk majd, összezárva pedig mobilként. A hivatalos bemutatóra decemberben kerülhet sor, de persze addig még elég sok idő van hátra, és sajnos nem kizárt egy újabb csúszás. A Samsung azt nyilatkozta, hogy jelenleg a tartósság a legnagyobb probléma, azaz hogy kibírja a készülék a rengeteg összehajtást és kinyitást, de gőzerővel dolgoznak a megoldáson.

A mobil egyébként az eddigi hírek szerint Samsung Galaxy X néven fut majd, de ezt egyelőre nem erősítette meg hivatalosan a gyártó.

Forrás: ET News, Via Techradar

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid