7,2 colos kijelzővel jöhet a Honor X20 Max

0

Manapság már nem ritkák a 6,7-6,8 colos telefonok, a phablet jelzőt pedig már nem sok értelme van használni, hiszen a legtöbb készülék hatalmas kijelzővel bír. Ha valaki a nagy mérettel akar kitűnni a tömegből, akkor bizony 7 col fölé kell merészkednie, és a Honor épp erre készül egy új mobillal. 

Kínai források szerint hamarosan érkezik a Honor X20 Max 5G, ami még az elődjénél is nagyobb, 7,2 colos kijelzővel büszkélkedhet. A megjelenítő további paraméterei egyelőre nem ismertek, de kapunk egy 6000 mAh-s akkut, ami szintén előrelépés a korábbi modell 5000 mAh-s telepéhez képest.

Honor X20 SE

Az újdonságot a MediaTek felsőkategóriás lapkája, a 6 nm-es Dimensity 1100 fogja hajtani, és ami egy kellően erős megoldás, és természetesen már 5G modemmel is fel van szerelve.

Más konkrétumot egyelőre nem tudni a telefonról, de bízunk benne, hogy megkapja a 120 Hz-es képfrissítést, vagy legalább a 90 Hz-et, mert egy 60 Hz-es panellel pazarlás lenne ez a méretes kijelző.

A Honor X20 Max egyébként már az X20 család harmadik tagja lesz, az alap Honor X20 és az X20 SE mellé érkezik a hatalmas telefon.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid