Bluboo S3 – 8500 mAh-s akkuval és Samsung duál kamerával tarolhat

0

Nincs is annál jobb, mint amikor a puccos hardverrel telepakolt méregdrága okostelefonod a nap közepén lemerül. Mondjuk valahol útközben, hogy igazán klassz legyen… Nagyon sokan úgy vannak vele, hogy inkább legyen az a készülék vastagabb, az se baj ha nem tud annyit, de az ember esti randija ne azért menjen tönkre, mert az illetőt a párja már órák óta nem éri el. Nincs is rosszabb mint egy féltékeny férj/feleség…. Párkapcsolati problémákra megoldást nem tudunk nyújtani, viszont ez a készülék tutira bírni fogja – másnap – estig, köszönhetően a beépített 8500 milliamperórás akkumulátornak. Ráadásul nem csak ez az egy érdekessége van a Bluboo S3-nak, ami most a TomTop áruházának köszönhetően szédületes áron elvihető.

A készülék első szembetűnő tulajdonsága az, hogy szemből gyönyörűen fest, a kijelzőt roppant vékony keretek ölelik a jelenlegi trendeknek megfelelően. A megjelenítőt a Corning által fejlesztett Gorilla üveg oltalmazza a külső behatásoktól, a SHARP által készített 6 colos panel felbontása pedig 1080×2160. Egy IPS képernyőről van szó egyébként 18:9 képaránnyal. A magasított kialakításnak köszönhetően talán még az egykezes használat sem lehetetlen, a műanyag hátlap mintázata pedig segít abban, hogy ne csússzon ki a tenyerünkből ez a termetes szerkezet.

A mobil emelt fővel állhat a többi középkategóriás okostelefon közé, köszönhetően a MediaTek által fejlesztett MTK6750T chipsetének, valamint annak nyolcmagos processzorának, melynek órajele 1.5 GHz. Az energiatakarékos lapkát 4 GB RAM, valamint 64 GB belső tárhely egészíti ki.

A brutális akkumulátoron kívül a készülék elsődleges vonzereje a Samsung által gyártott hátlapi duál kamerakészletben rejlik, amelynek szenzorai 21, valamint 5 megapixeles felbontással bírnak. Ha netán magadat szeretnéd fényképezni akkor használhatod bátran a 13 megapixeles előlapi kamerát, amelyet a gyártó számos szépítő funkcióval vértezett fel.

A klassz tulajdonságok sora azonban korántsem ért véget, hiszen azon túl, hogy a mobil támogatja a hazai 4G hálózatokat és képes egyszerre két SIM kártyát fogadni, kétféle biometrikus azonosítási módot is kínál a biztonságot előtérbe helyező felhasználóknak. Aki a hagyományosabb megoldások híve, választhatja a hátlapra integrált ujjlenyomat-olvasót, az innováció elkötelezettje pedig a 0.2 másodperc alatt azonosító arcfelismeréses kijelzőfeloldást.

A telefon hardverében persze mégiscsak az akkumulátor az igazi főszereplő, ami a maga 8500 mAh kapacitásával már arra is alkalmas, hogy más eszközöket töltsön. Amikor viszont őt kell tölteni, akkor az szupergyorsan történik, a gyártó állítása szerint a telep teljes töltöttségéhez csupán két és fél óra szükséges a konnektoron.

A mobilon Android 7.0 fut, de nem kell megijedni, a gyártó hamarosan elindítja az Android 8.1 frissítést. Szót illik ejteni az NFC chipről is, ami szélsebes adatátvitelt és mobilfizetést is lehetővé tesz.

A mobil most mindössze 148.99 dolláros áron rendelhető meg a TomTop internetes áruházából, mégpedig fekete és arany színekben.

TomTop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid