Íme néhány komolyabb kütyü, amelyek most EU raktárról szerezhetők be

0

Ázsiai webshopok esetében a normál akciós termékeknél már csak az jobb, ha a kedvezményes árú portékák európai raktárból érkeznek, és nem kell rájuk sokat várni, illetve a vámolással bajlódni. A TomTop most pontosan ilyen feltételekkel kínál néhány valóban remek terméket, ezek között van 4K-s okostévé, projektor, otthoni kondigép, drón és elektromos kerékpár is.

Xiaomi XGIMI H2 projektor

A Xiaomi XGIMI H2 projektor segítségével nagyjából bármilyen helyiség házimozivá varázsolható, minden különösebb gond nélkül. A készülék által kibocsátott fény 1350 lumenes, a kivetített kép felbontása 1920 x 1080, ráadásul kapunk 3D támogatást is. A vetítési felület akár 300 colos is lehet. A hangzással sem lesz gondunk, mivel a projektor saját beépített audio rendszerrel büszkélkedhet, amelyet a Harman Kardon hangolt. A készülék duál csatornás Wi-Fi modemmel is el van látva, valamint elérhető hozzá egy okostelefonos alkalmazás, amivel még egyszerűbbé válik a vezérlése. A mindössze 2,5 kg-os szerkezetet könnyedén szállíthatjuk, kvázi fogjuk, a hónuk alá kapjuk, és már vihetjük is. A Xiaomi XGIMI H2 most 819,99 dolláros áron rendelhető a TomTop jóvoltából, ami kicsiny hazánk valutájára átszámítva nagyjából 241 207 forintot jelent. Első blikkre ez valóban nem csekély összeg, viszont hasonló tudású projektort ennyi pénzért valószínűleg nem fogunk kapni a konkurens gyártóktól. További műszaki információk, részletes leírás és megrendelés ezen a linken található!

Xiaomi Mi TV 43″

Amennyiben mostanában szeretnél okostelevíziót vásárolni, érdemes megfontolni a Xiaomi termékének beszerzését. A készülék 43 colos kijelzővel bír, melyen 3840 x 2160 képpont sorakozik. A HDR támogatással rendelkező képernyőt vékony fémkeret foglalja magában, melynek rejtekében Android TV operációs rendszert futtató hardver dolgozik. A televízió kétcsatornás WiFi, valamint Bluetooth 4.2 modemmel rendelkezik, de találhatunk rajta teljes értékű USB csatlakozókat is. A nappali új éke lehet a Xiaomi készülékéből, ami most mindössze 419,99 dolláros áron lehet a miénk. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Xiaomi A1 sétapad

A megújulás mindig fájdalmas és fáradságos folyamat, de ha már eltökéltük magunkat, akkor nincs megállás! Ha az a célunk, hogy ledobjunk néhány kilót vagy megőrizzük a jelenlegi kondinkat, ideális segítségünk lehet a Xiaomi A1 sétapad. A komolyabb túlsúllyal rendelkező felhasználók számára nem ajánljuk ezt a szerkezetet, mivel a maximális teherbírása 100 kg, persze saját felelősségre ők is kipróbálhatják a gépet. A készülék több választható sebességet is kínál, akik igazán keménynek hiszik magukat, akár 6 km/órás tempóval is nyomhatják az edzéseket. Az eszköz összehangolható egy okostelefonos applikációval, ami segít követni haladásunkat. A Xiaomi A1 most 419 dolláros áron lehet a miénk a TomTop webáruházának jóvoltából, ami magyar valutára átszámítva 123 401 forintot jelent nagyjából. További információkat és megrendelési lehetőségeket erre a linkre kattintva találtok!

Xiaomi FIMI A3 drón

A félprofi kategóriában versenyzik a Xiaomi FIMI A3 drón, amelynek beépített kamerája Full HD felbontású videókat készít, a felvételek színvonalát pedig háromtengelyes képstabilizátor igyekszik biztosítani. A készülék maximális sebessége 65 km/óra, az elérhető legnagyobb magasság 120 méter, a stabil jelátvitel és az irányítás pedig nagyjából 1 kilométeres távolságon belül lehetséges. A drón belsejében 2000 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek köszönhetően nagyjából 25 perces repülési időre képes. A telep természetesen cserélhető. A repülő szerkezet vezérléséhez kapunk egy távirányítót, amin egy aprócska LCD kijelzőn tarthatjuk szemmel az eseményeket. A drón egyik legklasszabb tulajdonsága a beépített navigációs rendszer, ami a GPS műholdak mellett a GLONASS szatelitek jeleit is képes értelmezni. A Xiaomi FIMI A3 most egészen baráti áron, mindössze 279,99 dolláros áron rendelhető a TomTop webáruházából, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 82 464 forinttal egyenértékű. További részletek és megrendelés ezen a linken!

FIIDO D2 elektromos kerékpár

Végül, de nem utolsósorban megemlítenénk, hogy a FIIDO D2 elektromos bicikli szintén kedvezményes áron vásárolható, és ugyanúgy európai raktárból érkezik mint a többi, a cikkben bemutatott termék. 16 colos kerekek, 25 km/óra maximális sebesség, akár 35 km-es hatótáv és 120 kg-os teherbírás jellemzi a szerkezetet. Ha többet szeretnél tudni, akkor érdemes közelebbről is megismerkedni a készülékkel, amit erre a linkre kattintva a tehetsz meg! Az elektromos bicikli most 529,99 dollárért rendelhető, ami nagyjából 155 354 forintot jelent.

Forrás: TomTop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid