Bréking: a Samsung oldalán tűnt fel a Galaxy Note 20 Ultra!

0

Különös dolog történt, ugyanis maga a Samsung buktatta le az új csúcsmobilját, amelynek az egyik hivatalos promóképe felbukkant a vállalat weboldalán. Azóta már leszedték, de szerencsére meg tudjuk mutatni.

A Samsung ukrán weboldalán találtak rá az alábbi képre, ami érdekes módon a Galaxy Note 8 adatlapjának alján bukkant fel. Hogy milyen okból, azt nem tudjuk, de nyilván nem a 3 éves modell szerepel rajta, hanem valamelyik új Galaxy Note 20, ráadásul a hírek szerint a legütősebb kiadás, vagyis a Note 20 Ultra.

A mobil “Mystic Bronze” színben látható, és a hátlapján minden bizonnyal egy 108 MP-es fő kamera teljesít majd szolgálatot. Ehhez jöhet egy 12 MP-es ultraszéles látószögű egység, valamint egy 13 MP-es periszkópos telefotó kamera. A három nagyobb szenzor mellett megtaláljuk a LED segédfényt, és valószínűleg lesz itt még egy lézeres érzékelő az autofókuszhoz, valamint egy 3D-s ToF kamera.

A kijelző sajnos nem látszik, de állítólag egy 6,9 colos, 3040×1440 pixeles panelt kap a mobil 120 Hz-es képfrissítéssel, és középre helyezett kameralyukkal.

A Galaxy Note 20 mobilok bemutatója augusztus 5-én várható, és ekkor érkezhet a Galaxy Fold 2, valamint a Galaxy Z Flip 5G is.

Via XDA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid