3D nyomtató és távirányítós repülő akcóban a Tomtop német raktárából

0

Mindig van valami érdekesség a TomTop kínálatában, most például egy háromdimenziós nyomtatót, valamint egy nagyon vagány távirányítós repülőt akcióznak, ráadásul mindkettőt európai raktárból küldik, szóval nem kell a vám miatt aggódni, plusz a szállítás is gyorsan megtörténik.

Creality Ender 3 3D nyomtató

Egy ilyen eszköz esetében a formatervezés másodlagos, az viszont említést érdemel, hogy a masina strapabíró alumínium házzal rendelkezik, méreteit tekintve pedig egy 44 x 41 x 46,5 cm-es gépezetről van szó.

A készülék 220 x 220 x 250 mm-es idomok nyomtatására képes, nagyjából 180 mm/s sebességgel. A töltelék szinte bármilyen lehet, támogatottak az olyan anyagok, mint az ABS, a PLA, a TPU, és a többi hasonló. Amennyiben áramkimaradás miatt megszakadna a munka, a gép ott folytatja, ahol félbehagyta, illetve figyelmeztet, ha hamarosan kifogy a töltelék, így nem érhetnek kellemetlen meglepetések. A nyomtató nagyon pontos, a hibahatár alig 0,1 mm, ami ebben az árkategóriában kiválónak számít. A Creality Ender 3 most  171,26 dolláros áron rendelhető a TomTop webáruházából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 63 500 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

WLtoys XK X450 távirányítós repülőgép

Egy ilyenért régebben össze lehetett volna bunyózni az iskola udvarán, de szerencsére ma már nem olyan elérhetetlenek ezek a játékok, és azt sem tiltja semmi, hogy mi felnőttek is kipróbáljuk. A repülő nagyon vagányul néz ki, a szerkezet teste 450 X 444,5 X 110 mm-es dimenziókkal rendelkezik, és nagyjából 275 grammot nyom.

A készülék belsejében egy nagyjából 1000 mAh kapacitású aksi található, amelynek köszönhetően a repülő masina képes nagyjából negyed órán át meglovagolni a szelet, a töltési idő pedig cirka 80 perc. A vezérlés egy vezeték nélküli távirányító segítségével történik. Elérhető háromféle repülési mód, és hogy ne csak a született pilóták leljék benne örömüket, a készülék rendelkezik egy háromtengelyes giroszkópos stabilizátorral, ami sokat könnyít az irányításon. Hibátlan ajándék gyerekeknek, vagy akár felnőtteknek. A távirányítós repülőgép most mindössze 89,99 dolláros áron rendelhető a TomTop jóvoltából, ami nagyjából 29 000 forintot jelent. További részletek, megrendelés ezen a linken!

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid