Geekmaxi 11.11 – hasznos otthoni kütyük áron alul EU raktárról

0

November 11-e és az azt megelőző időszak lassan már nem csak a kínaiak számára lesz ünnep, de azoknak is, akik rendszeresen rendelnek különféle ázsiai webáruházakból. Ilyenkor hatalmas leárazások, akciók, egész évben sosem látott kedvezmények vannak a különböző internetes kereskedőknél. A Geekmaxi esetében sem kell nélkülöznünk az akciókat, amelyeket az alábbiakban röviden bemutatunk.

Aki rendszeresen rendel kínai webáruházakból, már ismeri a 11.11-es akciókat, ilyenkor egy csomó mindenhez lehet a megszokottnál sokkal kedvezőbb áron hozzájutni. A Geekmaxi 11.11 kiárusításában nem meglepő módon a műszaki cikkek vannak főszerepben, most kedvezményes áron lehet vásárolni robotporszívót, fitneszgépet, elektromos járműveket, konyhai gépeket, és még egy csomó minden mást, ráadásul minden terméket EU raktárról küldenek gyors szállítással. Ha érdekel a teljes választék, akkor mindenképpen látogasson el az alábbi linkre:

Akár 50 százalékos kedvezményre is szert tehetsz, ha rákattintasz az ajándékdobozra, ami sokféle kupont és kedvezményt tartalmazhat!

Természetesen minden ilyen kiárusítás esetében vannak kiemelt termékek, akciók, amelyeket érdemes megtekinteni. Az alábbiakban ezekről lesz szó.

Xiaomi Dreame V10 vezeték nélküli porszívó

Hogy miért jó egy vezeték nélküli porszívó, azt már számtalanszor leírtuk: ha nem vagy vezetékekhez kötve, sokkal szabadabban, és esetenként hatékonyabban el tudod végezni az adott takarítási munkálatokat. A Xiaomi gépe többek között 60 perces működési idővel, rendkívül hatékony HEPA szűrőrendszerrel, és hatszintű zajcsökkentéssel igyekszik levenni bennünket a lábukról, a 22 Kpa szívóerőről nem is beszélve. Autót takarítani, vagy olyan helyiségeket, melléképületeket, amelyek messze vannak az elektromos ellátástól, szinte csak ilyen géppel érdemes. Ha szeretnél egyet, akkor most a tiéd lehet 169,99 eurós áron, ami magyar pénzben nagyjából 61 057 forintot jelent. A kedvezményes vételár csak akkor érvényes, ha használod a TdQ5QqfS kupont! További részletek és megrendelés ezen a linken!

Xiaomi Mijia 1S robotporszívó

Rengeteg időt és energiát spórolnak meg számunkra az egyre nagyobb teret nyerő önműködő háztartási gépek, közöttük is legfőképp a robotporszívók. A Xiaomi masinája lézeres érzékelőkkel tájékozódik, 2000 Pa szívóerőre képes, működését mesterséges intelligencia, de akár a felhasználó is irányíthatja, beállíthat tisztítandó területeket, vagy virtuális falakat is, ha pedig a gépezet akkumulátora merőben van, teljesen önállóan visszatér a töltő állomásra, majd folytatja a munkát, ahol abbahagyta. A robotporszívó mellé fejlesztett Mi Home alkalmazásban rengeteg lehetőség van, érdemes élni ezekkel! A Xiaomi Mijia 1S robotporszívó most a ZihnCZcg kupon felhasználását követően 259,99 euróba kerül, ami magyar pénzben nagyjából 93 403 Ft-ot jelent. Részletes ismertetés és megrendelés ezen a linken!

Xiaomi WalkingPad A1 Pro sétapad

Mozogni jó dolog, de elhagyni a lakás biztonságát és kényelmét mostanában kevésbé ajánlatos. Ha mégis szeretnéd magadat formában tartani, és mindezt a négy fal között tennéd, akkor kiváló segítség lehet számodra a Xiaomi WalkingPad A1 Pro. A szerkezet maximális teherbírása 100kg, a gép összehajtható így könnyen tárolható, többféle üzemmódban használható, 0,5 és 6 km/óra között állítható. Amennyiben szeretnéd az életed megkönnyíteni egy ilyen szerkezettel, használd az iH4QhxaG kupont, és a futópad a tiéd lehet 364,99 eurós áron, ami magyar pénzben cirka 131 030 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Megjegyzés: a Geekmaxi európai raktárról küld minden terméket, így azok vám- és áfamentesen érkeznek, továbbá 2 év európai garanciát vállalnak.

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid