Itt az első fotó a Samsung Galaxy S21 modellekről

0

A nem hivatalos renderképek után egy valódinak tűnő fotó is befutott a Samsung Galaxy S21 mobilokról, egész pontosan a Galaxy S21+ és a Galaxy S21 Ultra verziókról.

Az alábbi fotót egy YouTube videós tette közzé, aki egy anonim forrásról kapta. A képen a két nagyobb modell hátlapi kamerarendszere látható:

A bal oldalon lévő Galaxy S21 Ultra lesz az igazi nagyágyú, ez kapja majd a legdurvább kamerákat. A 108 MP-es fő szenzor mellett lesz a készüléken egy 12 MP-es ultraszéles látószögű egység, valamint két darab 10 MP-es telefotó kamera. Ezekből az egyik periszkópos lencsét kap, és 10x-es optikai zoomra lesz képes, a másik pedig 3x-os veszteségmentes nagyítást tud majd.

A Galaxy S21+ hátlapjára csak három kamera kerül (széles, ultraszéles és telefotó), de ezeknek a pontos specifikációi még nem ismertek.

Galaxy S21 Ultra előzetes renderkép

Ami még érdekes, az maga a kamerasziget dizájnja. Ez a rész eléggé kiáll majd a hátlapból, főleg az Ultra esetében, és teljesen egybefolyik az oldalsó kerettel, mint ahogy azt a korai renderképeken már láthattuk.

Végül íme a teljes videó, amelyben feltűnt a fotó:

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid