Úgy néz ki, nem lesz töltő a Samsung Galaxy S21 mobilok dobozában

0

Már korábban is hallhattunk arról, hogy az Apple-höz hasonlóan a Samsung is radikálisan lecsökkentheti a telefonjaihoz járó tartozékok számát, most viszont megerősítést nyert a gyártó ezen szándéka. Úgy tűnik, hogy a Galaxy S21 modellekhez már nem fog járni töltő és fülhallgató.

A Samsung Galaxy S21 mobilok nemrég megkapták a forgalomba kerüléshez szükséges tanúsítványokat a brazil telekommunikációs hivataltól (Anatel), és a dokumentumokban külön kiemelik, hogy a telefonokat töltő és fülhallgató nélkül fogják forgalmazni.

Arra egyébként van némi esély, hogy régiónként eltérő lesz a doboz tartalma, sőt, vannak olyan országok, amelyek kötelezik a gyártókat a szükséges tartozékok biztosítására, de a legtöbb piacon valószínűleg már töltő nélkül fogják árusítani a mobilokat.

Egyébként egyes hírek szerint a Galaxy S21 mobilok nagyjából 100-150 dollárral (30-45 ezer Ft) olcsóbbak lehetnek majd az elődöknél, de a hivatalos árakat még nem ismerjük. Ráadásul egy esetleges árcsökkenés mögött ott lesz az is, hogy a két kisebb modell bizonyos szempontból gyengébb is lesz (pl. kijelző terén), és az igazán nagy fejlesztéseket csak az Ultra kapja meg.

Mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket, és már nem is kell annyira sokat várni, hiszen az új széria a szokásosnál jóval hamarabb, már január első felében bemutatkozhat.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid