A Mi Band 5 kijelzője van a Xiaomi Mi 11 Ultra hátlapján

0

A nemrég debütált Xiaomi Mi 11 Ultra a gyártó eddigi legdurvább csúcsmobilja, és simán ott van az év eddigi legjobban felszerelt készülékei között. A brutális hardver, kijelző, kamerák és akkumulátor mellett van egy nem túl megszokott újítása a mobilnak, a hátlapi kijelző, ami a legfrissebb hírek szerint nem egy teljesen új fejlesztés, egy tavalyi Xiaomi kütyüből vették át.

Egy friss jelentés szerint a Xiaomi alapítója, Lei Jun nemrég felfedte egy élő közvetítés során, hogy a Xiaomi Mi 11 Ultra hátlapján található 1,1 colos AMOLED kijelző valójában ugyanaz a panel, amit a tavalyi Mi Band 5 okoskarkötőben is használtak.

A telefon apró megjelenítője elsősorban arra való, hogy a brutális hátlapi kamerákkal szelfizni is lehessen, de más alap információkat is ki tud jelezni. Mutatja például az értesítéseket, és Always On módban is tud működni. A célnak valószínűleg tökéletesen megfelel ez a kijelző, így teljesen logikusnak tűnik a gyártó lépése, hogy nem fejlesztettek új megoldást, hanem felhasználtak egy korábbit. Persze nemrég debütált a Mi Band 6 is, de ez nagyobb kijelzőt kapott, ami már nem is szögletes, hanem alul és felül ívelt, így nem igazán illett volna a Mi 11 Ultra hátlapjára.

A Xiaomi Mi 11 Ultra egyébként Európában is meg fog jelenni 1199 eurós áron, ami kb. 430 ezer Ft, de egyelőre nem tudni, hogy mikortól lesz kapható.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid