Holnaptól megvásárolható a 18 GB RAM-mal szerelt Lenovo Legion 2 Pro

0

Áprilisban mutatták be a Lenovo Legion 2 Pro (vagy más néven Lenovo Legion Phone Duel 2) készüléket, aminek hamarosan kapható lesz a legdurvább, 18 GB RAM-mal szerelt változata.

A brutális, 18 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel ellátott okostelefont május 20-tól lehet megvásárolni Kínában 5999 jüanos áron, ami átszámolva nagyjából 268 ezer Ft. Később európai megjelenés is várható, de itt jóval többe kerül majd a csúcsmodell legnagyobb kiszerelése (1099 euró, vagyis durván 385 ezer Ft).

Természetesen egy gamer mobilról van szó, ami minden téren igyekszik a maximumot nyújtani. A Snapdragon 888 dolgozik benne, a kijelzője pedig 6,92 colos, 144 Hz-es, és AMOLED panelt használ. Itt persze még nem ér véget az említésre méltó jellemzők sora, kapunk két ventilátoros aktív hűtést, két darab USB-C portot, különféle érintésérzékeny vezérlőket és ravaszgombokat a készülék oldalain és hátulján, valamint egy 5500 mAh-s akkumulátort, ami akár 90 W-tal is tölthető. További érdekesség, hogy a telefont alapvetően fektetett módban való használatra tervezték, így a pop-up szelfikamera nem fentre, hanem oldalra került.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid