Snapdragon 680 chippel érkezett a Honor X8

0

Újabb középkategóriás okostelefonnal bővült a Honor kínálata, megérkezett az X8 modell. A mobil elsőként a közel-keleti régióban kerül forgalomba, de ha minden jól megy, akkor hamarosan az európai és afrikai piacokon is kapható lesz. A készülék nem váltja meg a világot, de sokak számára lehet kiváló választás, hiszen Snapdragon 690 lapkakészlet hajtja, és 64 megapixeles kamera van a hátoldalán.

Az új Honor X8 képernyője 6,7 colos képátlóval bír, és bár csak egy LCD megoldásról van szó, a képfrissítési rátát sikerült 90 Hz-re feltornázni. A kijelző mögött a bevezetőben már említett Snapdragon 680 processzor zakatol, mégpedig 6 GB RAM és 128 GB háttértár mellett. A belső tárhely sajnos nem bővíthető utólag. A lapka alapján már sejthető, hogy ez egy hagyományos LTE modemmel szerelt okostelefon, az 5G kapcsolatok nem fértek bele a büdzsébe.

A telefon hátlapjára szereltek egy 64 megapixeles elsődleges érzékelőt, társasága pedig egy 5 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint két egyenként 2 megapixeles modul, az egyik mélységérzékelő, a másik pedig makró fotók készítésére teszi alkalmassá a Honor újdonságát.

Az előlapi kamera a felső keret alatt, középre igazítva található egy kivágás belsejében, a felbontása 16 megapixel. A készülék mobilitását egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, amely kompatibilis a 22,5 wattos gyorstöltéssel.

A Honor X8 Android 11 operációs rendszert futtat, aminél azért van már újabb is, a szoftvert Magic UI 4.2 felhasználó felület egészíti ki.

A Honor X8 titánezüst, fekete és óceánkék színekben kerül forgalomba, de egyelőre nem tudni, hogy egészen pontosan milyen áron lehet majd beszerezni a készüléket. Az elérhetőséggel és az árképzéssel kapcsolatos részleteket vélhetően hamarosan közölni fogják a gyártó munkatársai.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid