Jobban fogy a Galaxy S22 Ultra, mint az elmúlt évek Note mobiljai

0

Friss értesülések szerint a Samsung Galaxy S22 Ultra nagy siker, és várhatóan több fog gazdára találni belőle, mint a kaszált Galaxy Note mobilok legutóbbi generációiból.

A legfrissebb előrejelzések szerint a Samsung Galaxy S22 Ultra eladott mennyisége az elérhetőségének első évében 10,9 millió darab lehet. Összehasonlításképpen a Samsung Galaxy Note 20 sorozat, ami összesen két modellből állt, ugyanennyi idő alatt mindössze 7,5 millió példányban kelt el.

A Galaxy Note 10 modellek esetében ez a szám 9,5 millió volt, a Note 9 pedig 9,6 milliós eladási számot hozott össze forgalmazásának első évében. A Samsung Galaxy Note 8 tekinthető közülük ilyen szempontból a legjobban teljesítőnek, mivel a debütálást követő egy éves időintervallum alatt 10,3 milliót adtak el belőle, ám ha a dolgok maradnak a mostani állás szerint, a méltán sikeres Galaxy S22 Ultra eladási számai meg fogják haladni ezt az egyébként valóban meggyőző mennyiséget.

Ezek alapján akár azt is gondolhatnánk, hogy a Samsung jó döntést hozott a Note mobilok kaszájával, ugyanakkor azt is számításba kell venni, hogy az S22 Ultra két korábbi szériát egyesít, és szinte biztos, hogy egyedül nem lesz képes akkora eladási számot felmutatni, mint a tavalyi Note telefonok és az S21 Ultra együttvéve. (Persze tovább árnyalja a képet, hogy megjelentek a hajlítható modellek is, mint új prémium opciók, és ezek is egyre több vásárlót visznek el.) 

A rajongóknak viszont nem igazán lehet oka a panaszra, hiszen az S22 Ultra képes megadni nagyjából mindent, amit a korábbi Galaxy Note készülékek. Támogatja és tárolja az S Pen-t, hatalmas a kijelzője, bivalyerős a benne szolgálatot teljesítő hardver, vagyis egy produktivitásra, multimédiára és szórakozásra egyaránt kiélezett fenevadról van szó.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid