Tényleg érkezik a Meizu 21 Note, maga a gyártó árulta el a fontosabb jellemzőket

0

A Meizu korábban bejelentette, hogy felhagynak az okostelefonok gyártásával, és mesterséges intelligenciával kapcsolatos fejlesztésekre fognak fókuszálni a jövőben. A gyártó rajongói valószínűleg örömmel veszik, hogy ez a kijelentés nem teljesen állja meg a helyét, hiszen hamarosan debütál a Meizu 21 Note, amelynek egyes jellemzőiről most lerántották a leplet.

A gyártó egyfelől nyilvánosságra hozta, hogy a Meizu 21 Note bemutatására május 16-án kerül sor. Az okostelefon nagyméretű akkumulátorral és Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlettel érkezik majd. A készülék 1220p+ felbontású, 144 Hz-es megjelenítővel lesz felszerelve, amely komolyabbnak ígérkezik, mint az a panel, ami a 21 Próra került. Az okostelefon kapható lesz akár 16 GB RAM-mal is, az energiaellátását pedig egy 5500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja.

A készülék egyik legizgalmasabb eleme az operációs rendszer lesz, amely a Flyme AIOS nevet viseli. Nyilvánvaló, hogy egy mesterséges intelligencia funkciókkal vélhetően jól megpakolt Android kiadásról van szó, amely a korábbi FlymeOS rendszert fogja felváltani. Hogy a szoftver egészen pontosan mire lehet képes, azt egyelőre nem tudni, de szinte biztosan lesznek olyan lehetőségek, amelyek révén az okostelefont a Geely által gyártott FlymeAuto interfésszel szerelt járművekhez lehet majd kapcsolni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid