Kínán kívül is forgalomba kerül a Xiaomi Civi 4 Pro

0

A Xiaomi márciusban jelentette be a Civi 4 Pro okostelefont, amely az első készülék volt Snapdragon 8s Gen 3 lapkakészlettel. A mobil érkezéséről mi is beszámoltunk, majd rögvest el is engedtük, hiszen úgy voltunk vele, hogy úgysem jut ki a népköztársaság határain kívülre. A történetben a fordulatot egy kellemes csalódás jelenti, mert a mobil, habár egy kicsit megvariált néven, mégis ki fog jutni Kínából.

Az okostelefon Xiaomi 14 Civi néven kerül forgalomba, mégpedig Indiában, ahol június 12-től kezdik értékesíteni. Azt egyelőre nem tudni, hogy más piacokon is megjelenik-e, de az indiai forgalmazás mindenképpen egy ígéretes kezdet. Így most már egyáltalán nem valószínűtlen, hogy később az öreg kontinensre is eljut a mobil. A Xiaomi Civi 4 Pro, vagy új nevén 14 Civi Snapdragon 8s Gen 3 lapkakészlettel, Leica márkajelzésű 50 megapixeles elsődleges, szintén 50 megapixeles 2x telefotó, valamint 12 megapixeles ultraszéles látószögű kamerákkal rendelkezik.

Az okostelefon belsejében egy 4700 mAh kapacitású akkumulátor található, amely támogatja a 67 W-os gyorstöltést. A megjelenítő 6,55 hüvelykes, Full HD+ felbontású, képfrissítési frekvenciája 120 Hz, a gyártás során pedig AMOLED panelt alkalmaznak. Az előlap ékei még a megjelenítőn lévő, kapszula alakú kivágásba szerelt két 32 megapixeles szelfikamera. Az egyik egy szimpla széles látószögű, a másik pedig egy ultraszéles látószögű egység.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid