Hivatalos a cserélhető hátlapos Nothing CMF Phone 1

0

Megérkezett a Nothing alá tartozó CMF márka első okostelefonja, a CMF Phone 1, ami egész olcsón kínál korrekt jellemzőket és tartozékokkal bővíthető, cserélhető hátlapot.

A CMF Phone 1 meglepően olcsón, 68 099 Ft-os áron rendelhető elő a márka hivatalos oldalán, a cmf.tech-en. Ez azért is érdekes, mert hivatalosan 239 euró lesz az ára a 8+128 GB-os alap verziónak, ami átszámolva 94 ezer Ft-ra jön ki.

Nem teljesen értjük, hogy hogyan lett ilyen olcsó a magyarországi ár (talán elfelejtették az áfát beleszámolni), de igazából még a magasabb összeg is viszonylag korrektnek tűnik a jellemzőket nézve.

Az újdonság egy 6,67 colos, 120 Hz-es, Full HD+ felbontású Super AMOLED kijelzővel bír, aminek 240 Hz-es az érintési mintavétele, és akár 2000 nit fényerőre is képes. Egy 16 MP-es szelfikamera került a felső részére egy kivágásba, alul pedig ujjlenyomat-olvasó található a panel mögött.

Ha már kamerák, hátul egy 50 MP-es fő szenzort találunk f/1,8-as optikával, amit egy egyszerű 2 MP-es mélységérzékelő egészít ki.

A CMF Phone 1-et a Mediatek 7300 5G lapka hajtja, amihez 8 GB RAM és 128 vagy 256 GB tárhely tartozik. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh, és 33 W-tal tölthető vezetéken keresztül, illetve támogatja az 5 W-os vezetékes fordított töltést. Vezeték nélküli töltés viszont nincs.

A telefonon Android 14-re épülő Nothing OS 2.6 rendszer fut, és a gyártó 2 nagy verziófrissítést, illetve 3 évig tartó biztonsági javításokat ígér. Említést érdemel még az IP52-es minősítés, ami por- és cseppálló kivitelt jelent.

A CMF Phone 1 különlegessége a cserélhető hátlap, amin van egy csatlakozó is, így különféle tartozékokat lehet feltenni rá. Nem kell nagy dolgokra gondolni, egyelőre kitámasztó, csuklópánt és kártyatartó van a kínálatban.

Az újdonság egyelőre előrendelhető, de még ebben a hónapban megindul a kiszállítás.

Forrás: Nothing

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid