Tesztelték a Redmi K70 Ultrát

0

A Redmi K70 széria az Ultra modellel lesz teljes, amelynek bejelentésével még mindig adós a Xiaomi, annak ellenére, hogy a K70 és a K70 Pro már rég hivatalos. A készülék megjelenése valószínűleg már itt van a kanyarban, hiszen elkezdte megkapni a forgalomba kerüléshez szükséges engedélyeket, és egyre sűrűbben hallani nem hivatalos értesüléseket a jellemzői kapcsán. A Redmi K70 Ultrát nemrég letesztelték az egyik népszerű benchmark alkalmazással.

A készüléket nemrég a Geekbench adatbázisában szúrták ki, és kiderült néhány fontos specifikáció. Az egyik, hogy a mobil belsejében MediaTek Dimensity 9300+ teljesít szolgálatot, és a prototípus, amelyet tesztre vittek, 16 GB RAM-mal volt felszerelve. Persze valószínűleg több konfiguráció is elérhető lesz a megjelenéskor.

Mint látható, a Redmi K70 Ultra már a legelső bekapcsolástól kezdve Android 14-et futtat, amelyet természetesen a Xiaomi saját fejlesztésű HyperOS felhasználói felülete egészít ki. Az említett hardverrel és szoftverrel együtt a készülék 2218 pontot szerzett az egymagos, és 7457 pontot a többmagos mérések során, ezek egyébként nagyon jó eredmények. A tesztelés a Geekbench 6.3-as verziójával történt.

A Redmi korábban már bejelentette, hogy a K70 Ultra olyan kialakítást kap majd, amely megfelel az IP68 minősítés követelményeinek, vagyis ellenálló lesz a vízzel és a porral szemben. Egy tanúsítványi dokumentumból pedig megtudhattuk, hogy a mobil borítása alá kerülő akkumulátor támogatni fogja a 120 wattos vezetékes töltést. A szóbeszédek szerint az okostelefon még júliusban megjelenik, ami azt jelenti, hogy a következő hetekben még több információ kerülhet majd napvilágra.

Habár a Redmi K70 Ultra nemigen fog megjelenni a kínai határokon kívül, azért foglalkozunk vele, mert alapjául szolgálhat a szintén nem túl távoli jövőben érkező Xiaomi 14T Prónak. Ezt azért gondoljuk így, mert korábban a K60 Ultra volt az, amely– habár némi módosítással – Xiaomi 13T Pro néven vált a globális vásárlóközönség számára elérhetővé.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid