Kivezeti a Netflix a legolcsóbb reklámmentes csomagot

0

A Netflix számos országban bevezette már a reklámokkal támogatott olcsóbb előfizetési lehetőséget, ami nálunk még nem érhető el, de valószínűleg csak idő kérdése. Ezzel párhuzamosan pedig folyamatosan kivezetik a kedvezőbb reklámmentes opciót, vagyis a felhasználóknak vagy többet kell majd fizetniük, vagy pedig meg kell barátkozniuk a hirdetésekkel.

Igazából már korábban megindult az olcsóbb Basic, vagyis alap csomag megszüntetése, egy ideje már nem lehet előfizetni rá számos régióban, azokat viszont eddig békén hagyták, akik már korábban ezt választották. A mostani fejlemény lényegében az, hogy elkezdték kiküldeni az értesítést az érintetteknek, akiknek kötelezően más csomagot kell választaniuk a Basic helyett. Ez lehet az olcsóbb “Basic with ads”, amely reklámokat tartalmaz, vagy pedig a két drágább verzió, a Standard és a Premium.

Eddig az Egyesült Királyságban és Kanadában indult meg a folyamat a beszámolók szerint, de hamarosan sorra kerülhet az USA és más régiók is. Magyarországra mindig egy kicsit később jutnak el ezek a változtatások, de előbb-utóbb hozzánk is befut majd a reklámokkal támogatott csomag, és szinte biztosra vehető, hogy ezután nálunk sem sokáig lesz elérhető a reklámmentes olcsóbb opció.

Nálunk továbbra is az alábbi három előfizetési lehetőség van:

  • Basic (egyszerre 1 eszköz, 720p felbontás): 2490 Ft/hó
  • Standard (egyszerre 2 eszköz, Full HD felbontás): 3490 Ft/hó
  • Premium (egyszerre 4 eszköz, 4K felbontás): 4490 Ft/hó

Illetve 990 Ft/hó áron lehet hozzáadni extra felhasználót a csomagunkhoz, de csak a két drágább verziónál (a Standardnál egyet, a Premiumnál kettőt).

Mi várható később Magyarországon? Ha az amerikai árakból, illetve azok arányaiból indulunk ki, akkor ha nálunk is bevezetik a reklámokkal támogatott csomagot, akkor az 1400-1500 Ft-ba kerülhet majd havonta, a 2490 Ft-os reklámmentes csomag pedig megszűnhet, de hivatalos infó egyelőre nincs ezzel kapcsolatban.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid