Extrém vékony kialakítással érkezik a Honor Magic V3

0

Két nappal azután, hogy a Samsung leleplezi legújabb hajlítható okostelefonjait Párizsban, a kategória rajongóinak figyelme a Honor felé fordul majd, amely bemutatja a Magic V3 és Vs3 modelleket. A gyártó ígérete szerint a készülékek elődeiknél is vékonyabbak lesznek.

Mivel az interneten elkezdtek keringeni mindenféle képek a Honor Magic V3-ról, a gyártó úgy határozott, hogy elébe megy a szivárgásoknak, és publikál egy kedvcsináló videót a készülékhez, amely narancssárga bőr hátlappal mutatkozik a felvételen. A készülékház arany színű díszítést kap, és mint látható, a Honor nem váltott át lapos kialakítású keretekre.

Az okostelefon hátlapján lévő képrögzítő egységek, akárcsak a Magic 6 Pro esetében, háromszög alakzatban helyezkednek el. Felül található a periszkópos modul, a másik két kamera pedig alul, és az összes egy kiálló, kör (vagy nyolcszög) alakú szigeten foglal helyet. Azt egyelőre nem tudni, hogy mekkora telep kerül a mobil belsejébe.

A Magic V2 úgy volt 4,7 mm vékony kinyitva, hogy belepréseltek egy 5000 mAh-s aksit. Az előzetes értesülések és az ígéretek szerint az új mobil még karcsúbb lesz, mint elődje, így kíváncsian várjuk, hogy milyen akkumulátort szerelnek a burkolat alá.

  • Frissítés: az újabb hírek szerint még összehajtva is csak 9,7 mm-es lesz a Magic V3, vagyis 0,2 mm-rel karcsúbb lehet az elődjénél, és így jó eséllyel ez lesz a legvékonyabb hajlítható telefon a megjelenésekor. További kiszivárgott jellemzők: Snapdragon 8 Gen 3 lapka, IPX8 vízállóság, 50 MP-es fő kamera OIS-szel, 3,5x telefotó kamera, 5200 mAh-s akkumulátor és 66W-os gyorstöltés.

A Honor Magic V3 tehát július 12-én mutatkozik be, és addig még bőven érkezhetnek érdekes részletek róla, akár hivatalos forrásból is.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid