Elhalaszthatták a Huawei Mate 70 széria bejelentését

0

A Huawei tavaly mindenkit meglepett, amikor bejelentette a Mate 60 Pro-t egy 7 nanométeres, 5G modemmel szerelt lapkakészlettel, illetve olyan alkatrészekkel, amelyek a vállalat elleni szankciók miatt elvileg nem lehettek volna elérhetőek a kínai gyártó számára. Miközben várjuk az újabb Mate modelleket, az egyik megbízható szivárogtató azt állítja, hogy a széria megjelenése csúszik, és csak az idei év vége felé jelenik majd meg Kínában.

Az értesülések forrása Digital Chat Station, aki azt állítja, hogy a Huawei Mate 70 modellek leghamarabb 2024 utolsó negyedévének közepén (vagyis novemberben), legrosszabb esetben pedig az év végén mutatkozhatnak be a kínai vásárlóközönség előtt. A bennfentes nem szolgált magyarázattal a csúszás lehetséges okait illetően.

A szivárogtató beszámolója szerint lesznek szép számmal fejlesztések az új sorozatnál, amelynek tagjait egy új, fejlettebb Kirin 9100 lapkakészlet hajthatja majd. A chipset egy 1,5K (ez a kínaiak fogalomtárában nagyjából 1440p-nek felel meg) felbontású LTPO OLED megjelenítő takarásában teljesít majd szolgálatot. A kijelzőbe 3D-s arcfelismerő technológiát szerelnek.

Az elsődleges kamerát ismét állítható rekeszértékű lencse mögé szerelik, a belsejébe pedig OmniVision OV50K szenzor kerülhet. A Huawei Mate 70 készülékeket a jelenleginél méretesebb szilícium akkumulátorral szerelhetik fel. A szivárogtató szerint a telepek kapacitása meghaladja majd az 5000 mAh-t.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid