A Google Pixel 9 Pro Fold megjelenítője is megújul

0

Ha szoktatok bennünket olvasni, már tudjátok, hogy augusztus 13-án a Google nagyszabású bemutatót tart, amelynek keretében leleplezik a Pixel 9, Pixel 9 Pro és Pixel 9 Pro XL okostelefonokat, illetve a Pixel 9 Pro Fold modellt, amely a hajlítható képernyőjével emelkedik ki a sorból. A hagyományos kialakítású Pixel mobilok kijelzőinek részletei nemrég kiszivárogtak, és most a hajlítható mobil megjelenítőjéről is lerántották a leplet.

Az új értesülések állítólag belsős forrástól származnak – és az Android Authority csapata publikálta őket –, olyasvalakitől, aki a Google-nek dolgozik, vagy remek rálátással bír a keresőóriás ügyes-bajos dolgaira. A Pixel 9 Pro Fold a korábbi Pixel Foldhoz képest eltérő képarányú lesz, magasabb és keskenyebb külső kijelzővel, illetve egy szinte négyzet alakú hajlítható képernyővel.

Az új modell, mint látható, 8 hüvelykes flexibilis panellel lesz felszerelve, amelyen összesen 2152 x 2076 pixel sorakozik. A képernyő maximális fényereje elérheti az 1600 nitet, a képfrissítési frekvencia pedig 120 Hz.

Ami pedig a külső képernyőt illeti, 6,24 colos képátlóra, 2424 x 1080 képpontos felbontásra és 120 Hz-es képfrissítési rátára lehet számítani, 1800 nites csúcsfényerő mellett. Az eszközölt módosításoknak hála a Google Pixel 9 Pro Fold mindkét megjelenítője méretesebb és fényesebb lesz, mint a tavalyi modellé.

És habár változtatnak a képarányon, a hajlítható megjelenítő még mindig inkább szélesebb lesz, mint magas, vagyis az applikációk vélhetően ugyanúgy fektetve – vagy ha úgy jobban tetszik, tájkép módban – töltődhetnek be alapértelmezetten. Akárcsak a többi Pixel 9 modellt, a 9 Pro Foldot is a Google Tensor G4 lapkakészlet fogja hajtani. A hajlítható mobil vélhetően dugig lesz mesterségesintelligencia-funkciókkal.

Forrás: Android Authority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid