Taroltak a Samsung mobilok az előző héten

0

A szokásosnál is nagyobb érdeklődés övezte a Samsung készülékeit az elmúlt héten, legalábbis a GSMArena keresési toplistája szerint. Nemcsak a TOP 3 helyet szerezte meg a gyártó, de összességében a legnépszerűbb tíz telefonból hat az övék volt.

A Galaxy A55 és a Galaxy S24 Ultra régóta ott vannak a TOP 10-es lista első felében, így nem meglepő, hogy ezúttal is az élen szerepelnek, a harmadik helyre pedig feljött az olcsóbb kategóriás Galaxy A15.

Íme a teljes keresési toplista:

  1. Samsung Galaxy A55
  2. Samsung Galaxy S24 Ultra
  3. Samsung Galaxy A15
  4. Xiaomi Redmi Note 13 Pro
  5. iPhone 15 Pro Max
  6. Xiaomi Redmi Note 13
  7. Samsung Galaxy A35
  8. OnePlus Nord 4
  9. Samsung Galaxy Z Fold 6
  10. Samsung Galaxy S24

A negyedik helyre felkúszott a Xiaomi felső-középkategóriás slágermobilja, a Redmi Note 13 Pro, az ötödik pedig a mindig népszerű iPhone 15 Pro Max lett. Őket követi az alap Redmi Note 13 és a Galaxy A35.

A fémházas OnePlus Nord 4 csak nemrég jelent meg, így relatív új szereplő a listán, mint ahogy a Samsung Galaxy Z Fold 6 is. A 10. helyre pedig még felfért az alap Galaxy 24.

A Samsungnak igen jó időszaka van, hiszen az első 10 hely közül 6-ot az ő készülékeik foglalnak el, míg rajtuk kívül két Xiaomi, egy Apple és egy OnePlus modell fért fel a listára.

Összességében tehát ezen telefonok iránt érdeklődtek a legtöbben mostanában a GSMArena oldalán. A valós eladási adatok persze ettől eltérhetnek, de azért valószínűleg a vásárlók körében is nagyjából ezek a modellek a népszerűek mostanában.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid