Képeken a belépőszintű Samsung Galaxy A06

0

Már egy ideje nyílt titok, hogy a színfalak mögött készül a belépőszintű Samsung Galaxy A06. Nemrég napvilágra került néhány renderelt kép, amelyeken megcsodálható az alsóházas okostelefon dizájnja.

Az új modell formatervében nincsenek forradalmi elemek, de úgy látszik, a Samsung igyekszik a lehető legtöbbet kihozni a keretből. Korábban már hallottuk, hogy az okostelefon meghajtásáról MediaTek Helio G85 lapkakészlet fog gondoskodni, a szoftveres frontot pedig One UI 6.1 felhasználói felülettel kiegészített Android 14 operációs rendszer tartja majd.

A készülék több memória-konfigurációban is meg fog jelenni, és bár 4 GB RAM-mal szerelik majd az alap verziót, a hírek szerint a legtöbb piacon egy 6 GB operatív memóriával felvértezett kiadás lesz kapható.

A Samsung Galaxy A06 támogatni fogja két hálózati kártya egyidejű behelyezését, az 5G kompatibilitás viszont felejtős, az alkalmazott hardver okán a készülékkel csakis 4G hálózatokra lehet majd csatlakozni. Az olcsó mobil is megkapja majd a “Key Island” fantázianevű dizájnelemet, mely lényegében egy kitüremkedő rész, ami körbefoglalja a hangerőszabályzó és a bekapcsoló gombokat.

A képeket publikáló forrás szerint a mobil 6,7 hüvelykes LCD képernyővel lesz felszerelve, amelyen HD+ felbontásban jelennek majd meg a tartalmak. Az előlapi kamera pedig egy U-alakú szenzorszigetbe kerül.

A Samsung Galaxy A06-ról nem marad le a fülhallgató-kimenet sem, ami a legtöbb magasabb kategóriás okostelefonról már jó ideje hiányzik.

Az A06 hátoldalára duál kamerás képrögzítő rendszer kerül, LED villanó társaságában. A belsejébe pedig egy 5000 mAh kapacitású akkumulátort szerelnek, amely támogatja a 15 wattos töltést. Azt még nem tudjuk, hogy a mobil mikor debütál, de minden jel arra utal, hogy erre az elkövetkezendő hetekben sor kerülhet.

Forrás: SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid