Kiderült, milyen kamerákat kaphat a Vivo X200 Pro

0

A technológiai bennfentesek nemrég elkezdték megszellőztetni a Vivo X200 készülékek jellemzőit, az alapmodell már egészen sokszor szerepelt a szóbeszédekben. Most viszont az X200 Pro kapott egy kis reflektorfényt, mert egy kínai szivárogtató egészen részletesen ismertette annak képrögzítő rendszerét.

Igen, megint Digital Chat Station a hősünk, aki úgy tudja, hogy a Vivo X200 Pro hátoldalára egy f/1,57-es rekeszértékű, 50 megapixeles elsődleges kamera kerül majd, amelynek belsejében 1/1,28 hüvelykes, Sony gyártmányú szenzor teljesít szolgálatot. A bennfentes szerint a modult 22 nm-es eljárással gyártják majd, szemben a korábbi 40 nm-essel, ami nem kis újítás lesz.

Az okostelefon hátoldalára felkerül még egy 200 megapixeles, f/2,67 apertúrájú periszkópos telefotó egység is, amelybe 1/1,4 colos érzékelőt szerelnek. A megadott információk alapján valószínűleg ez ugyanaz a konstrukció lesz, amely az X100 Ultrával debütált.

Az X200 Pro belsejében MediaTek Dimensity 9400 lapkakészlet teljesíthet szolgálatot, de ha jól értékeljük Digital Chat Station posztját, akkor a képfeldolgozás feladatát egy házon belül fejlesztett chip fogja végezni.

A Vivo X100 Pro tavaly novemberben jelent meg, az új modell is valószínűleg hasonló menetrend szerint érkezik. Egyelőre nincs több információ a Vivo X200 kapcsán, de a fentiek alapján kijelenthetjük, hogy az elődökhöz hasonlóan az X200 széria tagjai is fényképezésre kiélezett zászlóshajók lesznek.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid