Megjelentek a középmotoros Eleglide C1 elektromos kerékpárok, női és férfi vázas modell is van

0

Így augusztus közepén még egy darabig reménykedhetünk abban, hogy az időjárás kedvez a kerékpáros túráknak, és ha kifejezetten túrázni szeretnénk, netán elektromos biciklivel, érdemes rácsekkolni a most megjelent Eleglide C1 modellekre. A C1 egy kiváló trekking bicikli nagy hatótávolsággal és középmotoros kialakítással. A drótszamarat ráadásul férfi és női vázzal egyaránt meg lehet vásárolni, így az gyakorlatilag bárki számára kiváló társ lehet a terep meghódításában.

Az Eleglide C1 kerékpárra vonatkozó promóció augusztus 13-tól egészen szeptember 5-ig tart. A fenti kuponok és a kedvezményes árak ezen idő alatt lesznek érvényben. Az akciónak van egy külön oldala is, ezt is érdemes megnézni a részletesebb tájékozódás érdekében:

Most pedig akkor lássuk, mit is tud a C1! A túrabicó 27,5 colos kerekeken gurul, amelyek egy alumíniumötvözet vázat tartanak mozgásban. Ezek amúgy 2,25 col széles kerekek.

A bicikli maximális teherbírása 120 kg. A kerékpár elektronikáját IPX5 minősítésnek megfelelő kialakítás oltalmazza, ami azt jelenti, hogy néhány pocsolya, tócsa miatt nem kell megszakítani a túrát.

A bicikli lelke egy 250 wattos elektromotor, amely teljesítményét szükség esetén akár egészen 432 wattig is meg tudja növelni, jól fog ez jönni emelkedőknél például. A meghajtás középmotoros, ami több előnnyel is rendelkezik az agymotoros megoldásokhoz képest. Jobb például a súlyelosztás, illetve a váltó az elektromos hajtást is befolyásolja, vagyis terepre, túrázásra kényelmesebb.

A biciklit hajthatjuk mi magunk, megkönnyíthetjük a dolgunkat hibrid meghajtással, vagy akár teljesen az elektromotorra is bízhatjuk magunkat, utóbbi esetben 25 km/órás lesz a maximális sebesség. A biztonságos közlekedést hidraulikus tárcsafék és beépített világítás igyekszik biztosítani.

A felszereltség részét képezi egy apró kijelző a kormányon, amelyről a fontosabb, haladással kapcsolatos adatokat lehet leolvasni, illetve az akkumulátor aktuális töltöttségét, valamint a hétsebességes Shimano váltó, amivel mi szabályozhatjuk kedvünkre az áttételt. A lengéscsillapításnak köszönhetően a zordabb terepeket is relatíve könnyen vehetjük.

Az energiaellátást egy 14,5 Ah-s akkumulátor biztosítja, amelyet ki lehet venni a bicikli vázából, szóval ha tölteni akarjuk a kerékpárt, elég csak a telepet magunkkal vinni. Cseppet sem hátrányos, ha az ember panel- vagy társasházban él.

Az akkumulátor egyetlen feltöltéssel, amely nagyjából hét és fél órán keresztül tart, akár 150 km-es hatótávot is biztosíthat, rásegítéses módban. Nyilván a hatótávolságot a környezeti viszonyok, a mi saját, valamint a felszerelésünk súlya is befolyásolhatja. Még egyszer az árak!

A Geekmaxi webáruház most két másik Eleglide márkájú elektromos kerékpárt is kedvezményes áron kínál, ezeket is érdemes megnézni, ha netán a C1 nem felel meg az igényeidnek.

Eleglide M1 PLUS 29 colos elektromos kerékpár most 252 100 Ft a 9FupweGA kuponnal. 120 kg teherbírás, akár 100 kilométeres hatótáv, 25 km/órás haladási sebesség, IPX4 védelem.

Eleglide T1 STEP-THRU elektromos trekking kerékpár most 323 100 Ft a 8DJhCrMZ kuponnal. 120 kg teherbírás, akár 100 kilométeres hatótáv, 25 km/órás haladási sebesség, IPX4 védelem.

 

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid