Kiszivárogtak az Oppo Find X8 és a Find X8 Pro specifikációi

0

Mióta tudjuk, hogy újra lesznek Oppo zászlóshajók Európában, ismét fokozott figyelemmel követjük a Find X8 szériával kapcsolatos értesüléseket és szóbeszédeket. A legfrissebb szivárogtatás az alapmodell és a Pro változat specifikációját közli, ezek ketten állítólag októberben fognak megjelenni.

A Find X8 állítólag 6,7 hüvelykes 1.5K felbontású, 120 Hz-es, sík kialakítású megjelenítővel lesz felszerelve, annak ellenére, hogy korábban 6,5 és 6,6 hüvelykes kijelzőt jósoltak neki. Az okostelefon hátlapjára 50 megapixeles elsődleges, szintén 50 megapixeles ultraszéles látószögű, és egy 3x periszkópos modult szerelhetnek. Az energiaellátás feladatát egy 5600 mAh kapacitású akkumulátorra bízzák, amelyet akár 100 wattal is tölthetnek a jövendőbeli tulajdonosok vezetéken keresztül.

Az okostelefont üveghátlappal vértezik fel, ami pedig a választható színeket illeti, fekete, fehér, kék és rózsaszín árnyalatok közül lehet majd válogatni. A Pro modell esetében le kell mondani a rózsaszín festésről, fekete, fehér és kék változatok közül lehet választani, a hátlap ennél a készüléknél is üvegből lesz.

Oppo Find X7

A Find X8 Pro 6,8 hüvelykes, szintén 1.5K felbontású, enyhén ívelt, szintén 120 Hz-es megjelenítővel lesz felszerelve. Az okostelefon hátlapjára 50 megapixeles elsődleges, szintén 50 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint két telefotó modul kerülhet, az egyik 3x, a másik pedig 10x zoommal. A mobil belsejébe 5700 mAh kapacitású akkumulátort szerelnek, ez a telep is támogatni fogja a 100 wattos kábeles gyorstöltést.

A végére tennénk néhány megjegyzést. Az egyik az 1.5K felbontással kapcsolatos, amit a kínaiak előszeretettel és a legtöbbször helytelenül használnak, ez valamilyen legalább Full HD+ felbontású, vagy esetleg 1440p+ panelt jelent az olvasatukban. A másik pedig az, hogy ezek egyelőre nem hivatalos szóbeszédek, még nem erősítették meg őket, így érdemes fenntartásokkal kezelni a fentebb leírtakat, akkor is, ha egészen valószínűnek hangzanak.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid