Nem leszel lenyűgözve a Samsung Galaxy S24 FE töltési képességeitől

0

A szóbeszédekben mind sűrűbben szereplő Samsung Galaxy S24 FE akár már ebben a hónapban is bemutatkozhat, de legkésőbb októberben megjelenik a dél-koreai gyártó büdzsé-zászlóshajója. A készüléket nemrég az FCC hivatala is jóváhagyta. A tanúsítványi dokumentumokból kiderült, hogy a mobil támogatni fogja a 9 wattos fordított vezeték nélküli töltést. De mi a helyzet a normál vezetékes töltéssel? A TÜV-nek hála, már ezt is tudjuk, és szerintünk te sem leszel lenyűgözve.

A készüléknek a TÜV is adott tanúsítványt, amelynek nyilvános dokumentációjából kiderül, hogy a Samsung Galaxy S24 FE továbbra is legfeljebb 25 wattal lesz tölthető, akárcsak az elődje. Nagyon úgy néz ki tehát, hogy az új FE-kiadás ismét lecsúszik a 45 wattos gyorstöltésről, amely egyébként a Samsung leggyorsabb elérhető metódusa. Nyilván a költségek csökkentése miatt lesz ez így.

A másik kurtítás, amelyet a készülék esetében eszközölnek, hogy a burkolat alá Exynos 2400e lapkakészlet kerül, amely egy az eredeti chiphez képest csökkentett órajellel rendelkező konstrukció. A Samsung valószínűleg azért választotta ezt a változatot, hogy tudjon spórolni a mobil hűtésén. Az okostelefon formaterve nagyjából ugyanolyan lesz, mint a Galaxy S23 FE modellé. Ugyanakkor a dél-koreai gyártó adhat új színeket is a korábbi palettához, de ez egyelőre inkább remény, semmint kész tény.

Forrás: Gizmochina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid