Nagyon vékony lesz az Oppo Find N5 és a OnePlus Open 2

0

Az Oppo is készül egy hajlítható okostelefonnal, érkezik a Find N5, ami a tavaly októberben megjelent Find N2 utódja, és egyben az a készülék lesz, amely a OnePlus Open 2 alapjául szolgál majd. A hírek szerint a telefon rendkívül vékony kialakítással fog debütálni.

A hajlítható kijelzős okostelefon a nem túl távoli jövőben érkezik – derül ki Digital Chat Station szivárogtató legutóbbi posztjából, amit a bennfentes azóta valamiért eltávolított. Nem, a kínaiak nem felejtettek el számolni, viszont a négyes szám az ázsiai kultúrkörben sötét csengéssel bír, így kerülni szokták, mint nálunk a 13-as számot, a babona miatt. A Find N5 belsejében Snapdragon 8 Gen 3 teljesít majd szolgálatot, mégpedig egy “2K” felbontású belső megjelenítő mögött, ami jelen esetben valószínűleg egy 1440p+ panelt jelent.

Az Oppo mobiljára 50 megapixeles elsődleges kamerát szerelnek, amelyben egy Sony gyártmányú szenzor dolgozik majd. A kamerakészlet részét képezi egy periszkópos telefotó egység is, és a modulokat egy kör alakú kiépítés foglalja majd keretbe.

A hírek szerint a mobil legfeljebb 9 mm vastag lesz, vagyis a jelenlegi rekorder Honor Magic V3-nál is karcsúbb lehet, ez összezárva 9,2 mm-es. De már azzal is nagyot dobna az Oppo, ha 10 mm alatt lenne a telefonjuk, hiszen a Samsung még ettől is messze van.

A hírek szerint az Oppo Find N5 vízállóságán is javítani fognak, ami meghaladja majd elődje IPX4 besorolásnak megfelelő kialakítását. Az N5-re háromállású riasztási csúszkát is felszerelhetnek.

Az okostelefon valamikor január és március között jelenhet meg, és valószínűleg csak Kínában lesz kapható. A mobil ennek ellenére eljut majd a nemzetközi piacokra is, csak akkor már a OnePlus égisze alatt, OnePlus Open 2 néven.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid