Hivatalos: októberben jön a OnePlus 13

0

A közelmúltban volt részünk nem kevés OnePlus 13-mal kapcsolatos szivárgásban, így már most sejteni lehet, hogy nagyjából milyen specifikációkkal érkezik a gyártó következő zászlóshajó készüléke. Az egyik legérdekesebb szóbeszéd az okostelefon kapcsán az volt, hogy a vártnál jóval hamarabb, már októberben bemutatkozhat a nagyérdemű előtt. Ezt az értesülést most megerősítették hivatalosan is.

Louis Lee, a OnePlus China elnöke Weibo-posztjában igazolta, hogy a OnePlus 13 leleplezésére a következő hónapban sort fognak keríteni. Október fontos lesz az androidos tábornak, hiszen bemutatják majd a prémium szegmenst meghatározó Snapdragon 8 Gen 4 lapkakészletet, amely számos csúcskategóriás okostelefon és táblagép meghajtásáról fog gondoskodni az elkövetkezendő egy évben.

A OnePlus vezető munkatása nem is konkrétan azt mondta, hogy októberben lesz a bemutató, hanem azt, hogy a 13-as számú modell a “zászlóshajó chipek legújabb generációjával együtt” fog bemutatkozni. Esetükben azért eléggé egyértelmű, hogy melyik chipre gondolhattak, nyilvánvalóan a Snapdragon 8 Gen 4-ről van szó.

A lapkát a Qualcomm éves konferenciáján jelentik be, amelynek megrendezésére várhatóan október közepén kerül sor. Korábban még nem volt arra példa, hogy egy új OnePlus csúcsmodell közvetlenül a csúcskategóriás Snapdragon chipset leleplezését követően debütáljon, de úgy látszik, egyszer mindenre sor kerül.

A lehetséges dizájn

Természetesen a készüléket a bejelentését követően elsőként Kínában fogják forgalmazni, az értékesítés kezdetét valószínűleg a helyi Szinglik Napja eseményhez, vagyis a 11.11-hez igazítják majd. A globális bevezetésre pedig valamikor 2025 elején kerülhet sor. Ha szeretnéd tudni, hogy a OnePlus 13 a csúcskategóriás hardveres platformon kívül milyen jellemzőkkel érkezhet, érdemes átfutni korábbi írásainkat!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid