Dinamikus szigettel jön az Oppo Find X8

0

Örömteli, hogy Oppo zászlóshajókról újra nem csupán mint érdekességekről, hanem mint az európai vásárló számára megvásárolható termékekről lehet híreket szállítani. Ez annak köszönhető, hogy a kínai gyártó rendezte nézeteltérését a Nokiával. Miután a két vállalat elszívta a békepipát, hivatalosan is megerősítették, hogy az öreg kontinensen újra értékesíteni fognak Oppo csúcsmodelleket, amelyeknek a következő generációja a Find X8 sorozat lesz. Valaki nemrég lefotózta a széria alapmodelljét, amely egy ismerős dizájnelemmel lesz felszerelve.

A fényképeken egy gyártás előtti prototípus látható, jó alaposan belebújtatva egy óriási tokba, amelynek célja, hogy elrejtse a készülék dizájnját. A jobb szélső képre pillantva működés közben láthatjuk az Oppo válaszát az Apple dinamikus szigetére.

Ez a félig hardveres, félig szoftveres funkció valószínűleg ugyanazt teszi majd lehetővé, mint az ihletet adó almás mobilokon. Értesítéseket jeleníthet meg, illetve itt szabályozhatjuk a multimédia lejátszót, számos további hasznos lehetőség mellett.

A kínai gyártó állítólag más ötleteket is átvehet az Apple-től. A Find X8-ról ugyanis azt beszélik, hogy megkapja az iPhone 16 sorozattal debütáló Camera Controlt, amely lényegében egy kapacitív érintőgomb fejlett haptikus visszajelzéssel. Ennek segítségével a felhasználó a kamera szoftverben csalhat elő további lehetőségeket, gondoljunk itt a zoomolásra, az exponálásra és más egyebekre.

Ami pedig a hardveres összetevőket illeti, a hírek szerint az Oppo Find X8 6,5 vagy 6,7 hüvelykes, sík kialakítású megjelenítővel lesz felszerelve, amelyen 2760 x 1256 pixeles felbontásban jelennek meg a tartalmak. A mobil belsejében MediaTek Dimensity 9400 lapkakészlet teljesíthet szolgálatot.

A készülék hátlapjára 50 megapixeles elsődleges kamerát szerelnek, amely mellé egy szintén 50 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 3x periszkópos kamera társulhat be. A készüléket rózsaszín, kék, fehér és fekete árnyalatokban forgalmazzák majd. A hardveres összetevők energiaellátásáról 5600 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodhat, amely támogatni fogja a 100 wattos kábeles gyorstöltést.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid