Kiderült, milyen töltési sebességet támogat a Samsung Galaxy S25 és a Galaxy S25+

0

A Samsung Galaxy S25 szériát várhatóan januárban fogják leleplezni, de az okostelefonok már elkezdték járni kötelező köreiket a különböző engedélyező hatóságoknál. A Kínában tevékenykedő 3C iroda nemrég nyilvánosságra hozta az alapmodell és a Galaxy S25+ töltési sebességét.

A jó hírünk az, hogy ha valami kiábrándítóra számítottál, akkor legalább nem fogsz csalódni. A Samsung Galaxy S25 továbbra is csak 25 wattal lesz tölthető, vagyis ilyen szempontból nem hoz előrelépést a készülék.

A Galaxy S25+ viszont képes lesz fogadni a 45 wattos energiabevitelt, de ezt már a jelenleg forgalomban lévő elődje is tudja. Természetesen mindkét készüléket USB-C csatlakozón keresztül tudjuk majd a szükséges energiával ellátni. Az akkumulátorkapacitás pedig 4000 mAh és 4900 mAh lesz a korábbi hírek szerint (az Ultra pedig továbbra is 5000 mAh-s akkut kap).

Samsung Galaxy S25+

Sajnálatos módon a 3C dokumentumaiból nem derül ki a vezeték nélküli töltés maximuma, de vélhetően ez a részlet is napvilágra kerül majd a nem túl távoli jövőben. Az okostelefonok nem csupán akkumulátoros képességeik szempontjából maradnak ugyanolyanok, mint elődeik, de nagyon úgy fest, hogy a formatervük sem fog különösebben megváltozni.

Esélyes, hogy a Samsung a Galaxy S25 és S25+ modellek esetében csupán apró finomításokat fog végezni a kötelező hardveres frissítések mellett. Kérdés, hogy mi fogja így rávenni a fogyasztókat a váltásra.

Samsung Galaxy S25

Esetleg ha valóban Snapdragon chippel érkezik az összes modell, régiótól függetlenül, ahogyan egyes értesülések állítják, az talán meggyőzheti erről a vásárlókat, tekintve, hogy az Exynos lapkák nem örvendenek különösebb népszerűségnek.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid