Kicsomagoló videókon a Samsung Galaxy S24 FE

0

A közelmúltban napvilágra került két videófelvétel, amelyeken megszabadítják csomagolásától a hivatalosan még be sem mutatott Samsung Galaxy S24 FE-t. A pénztárcabarát zászlóshajót többféle színben is szemügyre vehetjük, illetve csekkolhatjuk a mobilhoz adott tartozékokat. 

Az okostelefon az első felvételen, amely a kettő közül az újabb, kék és szürke festéssel látható. Szemből nem mutatják a mobilt, helyette alaposabban megnézhetjük magunknak a hátlapi tripla kamerás képrögzítő rendszert.

A másik videót Evan Blass szivárogtató publikálta az X-en, ez egy kifejezetten hivatalos anyagnak látszik. A hosszabb felvétel elénk tárja a mobil dobozában lévő tartozékokat – SIM-tű, némi irodalom, USB-C-USB-C kábel. Adaptert már jó ideje nem ad a Samsung, ha szeretnénk egyet, akkor külön kell megvásárolni. Mondjuk mivel marad a 25 wattos töltési sebesség, talán annyira nem kell emiatt aggódni.

A dél-koreai gyártó egyelőre nem tett hivatalos bejelentést a Galaxy S24 FE kapcsán, de az eddigi szóbeszédek szerint a készülék októberben mutatkozhat be a nagyérdemű előtt. Látván ezt a két kicsomagoló videót, okkal feltételezhetjük, hogy a leleplezés már tényleg itt van a küszöbön. Ha esetleg lemaradtál volna a Galaxy S24 FE lehetséges jellemzőiről, korábbi írásainkat böngészve kiegészítheted a tudástáradat.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid