Új funkciót kapnak a YouTube Premium előfizetők

0

A YouTube kétségkívül megtesz mindent, hogy a lehető legtöbben fizessenek elő a Premium szolgáltatásra. A videós platformot elárasztották hirdetésekkel, illetve a reklámblokkolókat ott gátolják, ahol tudják, de most egy új funkció hozzáadásával igyekeznek a fizetős vendégek kedvére tenni.

A YouTube Premium felhasználók hamarosan egy olyan mesterséges intelligencia funkcióval gyarapodhatnak, amely az oldal mezei látogatói számára nem lesz elérhető. A korábban kísérleti stádiumban lévő eszköz mostantól elérhető az előfizetők számára, igaz, egyelőre csak az Egyesült Államokban, és ott is csak azok használhatják, akik az Android appon keresztül élvezik a videós tartalmakat. Sejtésünk szerint a közeljövőben további régiókban is bevezetik ezt a lehetőséget.

A felhasználók belekérdezhetnek egy adott videó tartalmába, például egy főzős felvétel kapcsán tudakozódhatnak afelől, hogy mégis milyen hozzávalókat használnak az étel elkészítésekor, de kérhetnek rövid összefoglalót az adott videóról, illetve azt is kérhetik a mesterséges intelligenciától, hogy ajánljon hasonló tartalmakat a számukra.

Semmi mást nem kell tenni, mint rákattintani az “Ask” menüpontra a videók alatt, ezután a kíváncsi lélek választhat az előre megadott kérdések közül, de sajátokat is feltehet. A dolog hasonlóan működik, mint a Google Fotók “Kérdezzen a fotóról” funkciója. Úgy látszik, a Google nem csupán tiltásokkal és fenyegetésekkel igyekszik növelni a YouTube Premium előfizetők számát, hanem olyan exkluzív szoftveres szolgáltatásokkal is, amelyek képesek lehetnek új szintre emelni a felhasználói élményt.

Forrás: Android Authority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid