Mini csúcsmobillal készül a Vivo

0

Immáron hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a Vivo X200 sorozatot október 14-én, Pekingben fogják bemutatni. A széria az alapmodell mellett egy Pro, és mint ahogyan nemrég kiderült, egy Pro Mini változatból fog állni.

A nevéből adódóan kompakt, vagy legalábbis a jelenlegi trendekhez képest kompaktabb zászlóshajót a kínai gyártó termékmenedzsere, Csia Csingdong buktatta le egy Weibo-posztban, amelyben Cseng Csin-ven olimpiai bajnok teniszezőnőt köszönti és méltatja.

A hölgy az idén megrendezett párizsi olimpián szerzett aranyérmet. A kínaiak legnépszerűbb közösségi oldala, más platformokhoz hasonlóan, felfedi azt a készüléket, amelyen az adott posztot írták. Jelen esetben a Vivo X200 Pro Mini-t.

Az okostelefon várhatóan valahová az alapmodell és a Pro variáns közé lesz pozícionálva, dizájn szempontjából az X200-at idézheti, miközben az X200 Pro hardverét kapja, vagyis csúcskategóriás megjelenítőt, lapkakészletet, és ugyanazt a Sony LYT-818 kameraérzékelőt, amely a Pro modellt is ékesíti.

A Sony az érzékelőt a 22 nanométeres eljárás mentén fejlesztette ki, ami azt jelenti, hogy 1/1,28 hüvelykes mérettel bír. A szenzor az előzetes értesülések szerint jobb energiafogyasztást és magasabb jel/zaj arányt fog biztosítani a korábbi megoldásokhoz képest. A Pro modellekre felkerülhet még a Sony IMX882 és a Samsung ISOCELL HP9 a telefotó kamerákhoz, illetve az IMX921 is bekerülhet az összeállításba.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid