Hivatalos képen a Vivo X200

0

A Vivo X200 szériát október 14-én fogják bemutatni, és hogy a figyelem egy pillanatra se lankadjon, már javában zajlik a promóciós kampány. A gyártó nemrég hivatalos képeket tett közzé az alapmodell előlapi dizájnjáról, illetve fotós mintákat is publikáltak, hogy láthassuk, mire lesznek képesek a készülék képrögzítő egységei.

A képanyagot Han Boxiao, a Vivo termékmenedzsere tette közé, és az elsőn a formatervi változásokat vehetjük szemügyre a korábbi X100-as modellhez képest. A hamarosan bemutatásra kerülő okostelefon lapos kerettel lesz felszerelve, amely polírozott alumínium felhasználásával készül.

 

A képernyő elvesztette íveit, és szintén sík kialakítást kap. A megjelenítő felső részére kivágás kerül az előlapi kamerának, és mint látható, a kijelző körüli kereteket is sokkal vékonyabbra szabják.

Az elsődleges kameráról, amely 23 mm-es gyújtótávolságnak megfelelő látószöggel fog rendelkezni, azt pletykálják, hogy Sony IMX921 szenzor kerül a belsejébe, a periszkópos modul lelke pedig egy 70 mm-es Sony IMX882 érzékelő lesz. A kamerák felbontása 50 megapixel, a fenti képeken pedig elvileg azt láthatjuk, hogy mire lesznek képesek. A gyártó már a bemutató előtt eldicsekszik a periszkópos modul telefotó makró képességeivel is.

Szintén kapcsolódó hír, hogy a Vivo október 10-én tartja a fejlesztői konferenciáját. Ezen fogják bejelenteni az OriginOS 5-öt, amely elsőként a Vivo X200-as modellekre kerül majd fel. Egy másik érdekesség, hogy a zászlóshajók egy “Virtual Graphics Card 2.0” elnevezésű megoldással is fel lesznek vértezve. A gyártói megjegyzés szerint ez javítani fogja az érintési visszajelzést, illetve optimalizációs lehetőségeket nyújt játékokhoz és videohívásokhoz.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid