Videón a kompakt Vivo X200 Pro Mini

0

Október 14-én mutatják be a Vivo X200 szériát, amelynek három tagja lesz. Az alapmodellhez betársul a Pro, illetve a Pro Mini is. Ahogyan a nevéből kikövetkeztethető, az X200 Pro Mini egy kompakt méretű, vagy legalábbis kompaktabb méretű tagja lesz a zászlóshajó-sorozatnak, és most egy videó került napvilágra, amelyen közelebbről is megvizsgálhatjuk a dizájnját.

Az okostelefon formaterve alapvetően megegyezik a Pro modellével. Lapos keret, fényes üveg hátlap, valamint egy kör alakú kamerakivágás jellemzi, fém kameragyűrűvel és Zeiss márkajelzéssel. Bár a videón nem látható a mobil előlapja, a korábbi szóbeszédek és szivárgások megerősítették, hogy egy minden oldalán ívelt megjelenítőt szerelnek a telefonra, amelyen egy kivágás ad otthont az előlapi kamerának.

Kering a kibertérben egy kép, amely az X200 Pro Minit egy 6,3 colos kijelzővel szerelt iPhone 16 Pro-val hasonlítja össze, és mint látható, a két mobil szinte azonos méretekkel bír. A Vivo márkamenedzsere, Jia Yingdong, részletes rendereket is közzétett a Pro és a Pro Mini modellekről. A témához kapcsolódik az is, hogy az X200 készülékek ára is kiszivárgott a kínaiak kedvelt közösségi oldalán, a Weibón.

Az alapmodell várhatóan helyi pénzből átszámítva nagyjából 209 ezer forintos áron startolhat, 12 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral. A Pro Mini pedig 240 ezer forintnak megfelelő jüanba kerülhet. Ebben az alapkiszerelésben is 12 GB RAM és 256 GB belső tárhely lesz.

A sorozatnak elvileg lesz egy Ultra kiadása is. A Vivo X200 Ultra tagja lesz a szériának, de ez valószínűleg már csak 2025 elején fog bemutatkozni, mivel az X100 Ultra 2024 májusában jelent meg.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid