Jövő héten debütál a Honor X60

0

A Honor a minap bejelentette, hogy egy új, X60 szériás okostelefont fognak leleplezni október 16-án Kínában, de nem fedték fel a készülék nevét.

Az X60 szérián belül már van egy mobil, mégpedig az X60i, amelyet Kínában meg is lehet vásárolni. Így aztán eléggé esélyes, hogy az alap X60 lesz az az okostelefon, amelyet jövő szerdán bemutatnak.

Az X60 pontos specifikációit egyelőre nem ismerjük, de a korábbi modell adhat némi támpontot. A Honor X60i egy olyan okostelefon, amelynek belsejében MediaTek Dimensity 6080 lapkakészlet teljesít szolgálatot, kiszereléstől függően akár 12 GB RAM-mal és 512 GB háttértárral kiegészítve.

A telefon Android 14 operációs rendszert futtat, MagicOS 8.0 felhasználói felülettel. A már említett MediaTek hardver egy 6,7 hüvelykes, Full HD+ felbontású AMOLED megjelenítő takarásában teljesít szolgálatot.

Az organikus panel támogatja a 90 Hz-es képfrissítési frekvenciát. A hardveres platform energiaellátását egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, amely támogatja a 35 wattos töltést. A készülék hátoldalán egy 50 megapixeles elsődleges képrögzítő egység foglal helyet, 2 megapixeles mélységérzékelő társaságában. Az előlapi kamera 8 megapixeles felbontással dolgozik.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid