Snapdragon 8 szériás lapkával debütál a következő Redmi táblagép

0

A legfrissebb értesülések szerint a Redmi egy olyan táblagépen dolgozik a színfalak mögött, amelyet kifejezetten játékosoknak szánnak. A gamingre kiélezett készülékek nyilván komolyabb számítási teljesítményt kívánnak, ennek érdekében pedig egy Snapdragon 8 szériás lapkakészletet fognak a tablet borítása alá szerelni.

A hírforrások nem említik, hogy egészen pontosan melyik chipsetet fogják a táblagép gyártásakor használni, de egyes hangok a Weibón – a kínaiak legnépszerűbb közösségi oldala – úgy vélik, hogy a Snapdragon 8s Gen 3-ról lehet szó. A chip igazából nem egy valódi csúcskategóriás konstrukció, de azért teljesítmény tekintetében így sincs miért szégyenkeznie. Leginkább a korábbi Snapdragon 8 Gen 2-höz áll közel, CPU-ban kicsit erősebb, GPU-ban viszont némileg elmarad tőle.

Ráadásul, ha végignézzük, hogy eddig milyen hardverrel szerelték fel a Redmi tableteket, a 8s Gen 3 chip alkalmazása még így is előrelépést, illetve egy minimális fellépést jelentene a magasabb árkategória felé. Nyilván a Xiaomi alá tartozó márka fejesei letehetnék voksukat a Snapdragon 8 Gen 2 mellett is, sőt, talán így is tesznek, egyelőre ugyanis nem tudni konkrétumokat.

A kínai közösségi média felhasználói abban viszont egyetértenek, hogy a táblagép gyártása során biztosan nem fogják a Snapdragon 8 Gen 3 vagy Snapdragon 8 Gen 4 chipsetet alkalmazni, mivel szeretnének egy megfizethetőbb eszközt alkotni.

A Redmi játékos táblagépéről egyelőre nincsenek további részletek, és csak szóbeszédek állítják, hogy a készülék talán 2025 elején meg is jelenhet. Amennyiben ez így van, lesz még bőven alkalmunk arra, hogy az idő előtt kiszivárgott információkból csemegézzünk, és közelebbről is megismerkedhessünk a Redmi táblagépével.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid