Terjeszkedik a Meta MI

0

A Meta MI (vagy angolul Meta AI) a mai naptól újabb hat országban vált elérhetővé a felhasználók számára. Az érdeklődők az Egyesült Királyság mellett kipróbálhatják a mesterséges intelligencia szolgáltatásait Ausztráliában, Bolíviában, Guatemalában, Paraguayban és a Fülöp-szigeteken is.

A Facebook anyavállalata által fejlesztett mesterséges intelligencia hamarosan Egyiptomban, Algériában, Irakban, Indonéziában, Jordániában, Líbiában, Malajziában, Marokkóban, Szaúd-Arábiában, Szudánban, Thaiföldön, Tunéziában és az Egyesült Arab Emírségekben is elérhető lesz, illetve a vietnámi és jemeni felhasználók számára is hozzáférhetővé válik, akik arab, indonéz, thai és vietnámi nyelven is használhatják majd.

Miután ez a bővítés megvalósul, a Meta MI összesen 43 országban és egy tucat nyelven lesz elérhető a felhasználók számára. Ők használhatják a szolgáltatást a meta.ai oldalon, illetve a WhatsApp, a Facebook, a Messenger és az Instagram alkalmazáson keresztül egyaránt.

Csupán annyit kell tenniük, hogy a Meta MI ikonra koppintanak, vagy használják a @Meta AI kódot, és a mesterséges intelligencia azonnal a beszélgetőpartnerükké válik. Az MI több hangon is megszólalhat, képes azonosítani a képeken lévő részleteket, képi anyagokat szerkeszthet, kreatív feliratokat és természetesen képeket is generálhat. Mindezek mellett ha szeretnénk, bármiről kérdezhetjük a Meta MI-t, akárcsak a többi hasonló asszisztenst, chatbotot.

A vállalat már most azzal dicsekszik, hogy a Meta MI jó úton halad afelé, hogy az év végére a világ egyik leggyakrabban használt mesterséges intelligencia asszisztensévé váljon, ekkor ugyanis már havi közel 500 millió aktív felhasználóval fog rendelkezni – szerintük. A szolgáltatás egyelőre nem érhető el Magyarországon, de ha a Meta MI ilyen ütemben terjeszkedik, valószínűleg hamarosan mi is használhatjuk majd.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid