Képen a OnePlus 13 “új” dizájnja

0

Már nem kell sokat várnunk a OnePlus 13 bemutatójára, ami az egyik első olyan zászlóshajó lesz, amiben Snapdragon 8 Gen 4 (vagy Snapdragon 8 Elite) dolgozik. A telefon dizájnját csak minimálisan frissítik egy nemrég kikerült kép alapján.

Az alábbi képet egy ismert kínai szivárogtató osztotta meg a közösségi médiában, és bár azóta törölték, szerencsére sikerült lementeni, így meg tudjuk mutatni. Hivatalos megerősítés egyelőre nincs, de szinte biztosra vehető, hogy ez lesz a OnePlus 13.

Az új csúcsmodell megtartja elődje balra igazított, kör alakú kameraszigetét, de ezúttal nincs ott a keretig kinyúló rész, helyette egy vonal vezet a jobb oldalra, fölötte a Hasselblad logóval. A telefon kerete pedig úgy tűnik, hogy a mai trendeknek megfelelően teljesen lapos lesz.

Az előd (OnePlus 12)

A hírek szerint a OnePlus 13 hátlapján összesen három darab 50 MP-es kamera teljesít majd szolgálatot, az előlapra pedig a BOE legújabb fejlesztése kerülhet, egy X2 elnevezésű, QHD+ felbontású LTPO AMOLED kijelző kiemelkedően magas fényerővel, kiváló kültéri láthatósággal és megnövelt szemvédelemmel.

Egymás mellett a két új testvérmodell (Oppo Find X8 és OnePlus 13)

A mobilt a legújabb Qualcomm csúcshardver fogja hajtani, ami jó eséllyel új néven, Snapdragon 8 Elite-ként kerül majd bemutatásra hamarosan. A hosszú üzemidőért pedig egy igen méretes, 5840 mAh-s telep gondoskodhat, ami támogatni fogja az 50 W-os vezeték nélküli mágneses töltést.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid