Jövő hónapban érkezik az Asus ROG Phone 9 széria

0

Most, hogy végre hivatalosan is leleplezték a Snapdragon 8 Elite lapkakészletet, az okostelefon-gyártók is elkezdték beharangozni csúcskategóriás készülékeiket az új hardveres platformmal. A sorba beállt az Asus is, amely bejelentette a ROG Phone 9 széria érkezésének dátumát.

A tajvani gyártó népszerű gamer sorozatának következő iterációját november 19-én mutatják be, közép-európai idő szerint 12:00-kor. Az Asus hivatalos rendereket is közzétett az okostelefonok dizájnjáról, amely első blikkre teljesen ugyanolyannak tűnik, mint az előző generációé.

A hátlapon egy megnyúlt ötszög alakú kamerasziget látható, amelyben három képrögzítő egység, az ROG márkajelzés és egyedi LED-világítás található.

Az előlapot egy sík kialakítású megjelenítő uralja, amelyen egy kivágás ad otthont a szelfikamerának. A telefon jobb oldali keretére nyomásérzékeny AirTrigger ravaszok kerülnek, amelyeken szintén ott az ROG márkajelzés. A gyártó az “AI on, Game on” szlogennel új mesterséges intelligencia funkciókat is ígér a készülékek mellé, de ezeket egyelőre nem részletezték.

Felbontás felskálázás, képkockasebesség-növelés – egy gamer mobil esetében hasonlókra számíthatunk. November 19-ig még van egy kis időnk, addig pedig még biztosan bejelentenek párat a készülékek képességei közül, hogy az érdeklődés és a felhajtás egy pillanatig se lankadjon.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid