4 kamerával és 6 GB RAM-mal szerelt kínai mobil érkezett

2

Egy igazán érdekes kínai okostelefont mutattak be a napokban, név szerint a Gionee S10-et, amelynek az egyik legfontosabb csábereje a négy darab kamerája, de ami azt illeti, hardveres erőben sem szenved hiányt.

Egy olyan okostelefon, aminek elől-hátul duál kamerakiépítése van, mindenképpen figyelemre méltónak számít. A hátlapi egység egy 16 és egy 8 megapixeles érzékelőből áll, amelyekből az elsődleges f/1.8-as rekesznyílással bír, azaz az éjszakai fotózás sem jelenthet problémát. Az önfotózás szerelmeseinek is kedvez a készülék, az előlapi modul ugyanis 20 és 8 megapixel felbontású szenzorokból tevődik össze.

Az S10 megjelenítőjének képátlója 5.5 col, amelyen a tartalmak Full HD felbontásban jelennek meg. A kellemesen méretes kijelzőt 2.5D-s lekerekített üveg oltalmazza a külső behatásoktól. A lényeg persze ezúttal is láthatatlan, és ez alatt most a mobiltelefon lelkét jelentő MediaTek Helio P25 lapkakészletet értem. A nyolcmagos processzort magában foglaló chipsetet nem kevesebb, mint 6 GB RAM egészíti ki, a belső tárhely pedig 64 GB-os.

A Gionee S10 akkumulátorának kapacitása 3450 mAh. Továbbá a készülék támogatja két SIM kártya egyidejű behelyezését, de mivel hibrid aljzatról van szó, az extra hálózati kártya kedvéért le kell mondanunk a háttértár bővítésének lehetőségéről.

A telefon már az első bekapcsolás után Android 7.0 Nougat rendszert futtat, amelyet a vállalat saját fejlesztésű interfésze, az Amigo OS öltöztet. A készülék többféle színben lesz kapható, az árnyalatok között van cseresznyearany (Cherry Gold), sötétfekete (Dark Black), indigókék (Indigo Blue), illetve kankalinzöld (Primrose Green) egyaránt. A Gionee S10 június 9-től lesz kapható, helyi pénzből átszámítva 378 dollárnak megfelelő áron.

GSMArena 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid