A Samsung Galaxy Fold tokjának árából már korrekt telefont lehet venni

0

Hamarosan kapható lesz a Samsung hajlítható telefonja, a Galaxy Fold, ám ha valaki egy ilyen beszerzésén töri a fejét, akkor azzal számolnia kell, hogy nem csak maga a készülék lesz nagyon drága, hanem a tartozékai is.

A MobileFun oldalán listázásra került a Galaxy Fold néhány tokja, és a Samsung által gyártott bőr verzió bizony annyiba kerül majd, amennyiért sokan komplett telefont vesznek. 119,99 dollárt kérnek ugyanis a gyári tartozékért, ami durván 34.500 Ft-ra jön ki átszámolva. Ennyiért már vannak korrekt alsó-középkategóriás mobilok, például a Redmi 6.

Sajnos képet egyelőre nem tettek közzé a tokról, de annyira nem nehéz elképzelni, hogy hogyan nézhet ki. Szerencsére lesznek olcsóbb, nem gyári tokok is a készülékre, felbukkant már egy 12, és egy 20 ezer Ft-os verzió is.

Egyébként a Galaxy Fold nem kevesebb, mint 2000 eurós áron lesz kapható, és aki ennyit kifizet, annak minden bizonnyal már csak aprópénz a bőr tok ára. A mobilt április 26-tól lehet előrendelni, és május 3-án jelenik meg hivatalosan Európában.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid