Galaxy View 2 – Ilyen lesz a Samsung óriási táblagépe!

0

Utoljára januárban hallhattunk a 17,5 colos kijelzővel felvértezett Samsung Galaxy View 2-ről, most viszont úgy néz ki, már nagyon közel a megjelenés, ugyanis hivatalosnak tűnő sajtóképek szivárogtak ki a masináról.

Az első generációs Galaxy View még 2015-ben jelent meg 18,4 colos képátlóval, ám a relatív kis felbontása és gyenge hardvere miatt nem lett egy túlzottan ütős készülék, így a siker is elmaradt. A Galaxy View 2 valamivel kisebb lesz, de a 17,5 col még is jóval több a megszokottnál. Szerencsére a kijelző körüli káva meglehetősen vékony lesz, legalábbis táblagépes viszonylatban (itt azért a kényelmes fogás miatt muszáj némi keret).

A friss sajtóképek a Sammobile jóvoltából kerültek napvilágra, és remekül megmutatják, hogy milyen lesz az újdonság.

Jól látszik, hogy lesz egy fix támaszték is a készüléken, akárcsak az elődjén. Ekkora készüléket már nem feltétlenül kényelmes állandóan kézben tartani, így mindenképpen jól jön majd ez a fajta kialakítás.

Van azonban rossz hírünk is: a Galaxy View 2 sem lesz egy erőgép, középkategóriás hardverre lehet számítani. Januárban ugyanis feltűnt a készülék a Geekbench adatbázisában Exynos 7885 processzorral és 3 GB RAM-mal. A felbontás pedig nagy valószínűséggel marad Full HD, ami ekkora méretben elég szerény képpontsűrűséget eredményez. Annak sincs semmi nyoma, hogy a tablethez járna S Pen, pedig ekkora kijelzőhöz jól jönne az érintőtoll. Az asztali DeX mód sem lenne hátrányos, de valószínűleg erről is le kell mondanunk.

Persze várjuk ki a hivatalos bemutatót, reméljük sikerül valami értelmeset kihoznia ebből a koncepcióból a Samsungnak, mert maga a méretes kijelző kifejezetten jól hangzik, számos feladatra ideális lenne.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid