Mi Airdots Pro – olcsóbb lett a Xiaomi prémium Bluetooth fülhallgatója

0

A januárban debütált Xiaomi Mi Airdots Pro a kínai gyártó válasza az Apple AirPods-ra, és amellett, hogy tudásban simán felveszi a versenyt az almás fülessel, árban jelentősen alá vág annak.

Már a tavaly bemutatott Mi AirDots is jó alternatívája volt az Apple fülhallgatójának, de az kevésbé hasonlított rá külsőleg. Az újabb Mi AirDots Pro már dizájnban is közelebb áll az AirPods-hoz, csakhogy sokkal olcsóbb annál.

A Mi AirDots Pro fülesek darabja mindössze 5,8 grammot nyom, mégis remek hangzást ígérnek a 7 mm-es neodínium meghajtójuk révén, és az üzemidőre sem lehet panaszunk, hiszen állítólag akár 10 órát is képesek működni egy teljes töltéssel. Van aktív zajszűrés, AAC támogatás és IPX4 védelem is, ráadásul egy minőségi fémházat kapunk cserélhető szilikonharangokkal.

Mindkét oldali fülhallgató érintéssel vezérelhető (hívás fogadás/elutasítás, zene vezérlés, stb.), és automatikusan bekapcsolnak, ahogy kivesszük őket a dokkolóból, illetve kikapcsolnak, ha visszatesszük őket. Támogatják továbbá a gyorstöltést, a dokkolós tartó 1 óra alatt 100%-ra tölti őket.

A Xiaomi Mi AirDots Pro kompatibilis Android, iOS és Windows eszközökkel is, az ára pedig most 59,99 dollárra csökkenthető az YRAotsPro kuponkóddal a GearVita oldalán, így EU Priority Line szállítással kb. 18.900 Ft-ra jön ki a kütyü. További részletek ezen a linken.

 

További friss kuponok:

Megjegyzés: az árak a szállítási díjat nem tartalmazzák. 42 dollár végösszeg alatt lehet nyugodtan a legolcsóbb szállítást választani, mert akkor nem éri el a vámhatárt, fölötte pedig az EU Priority Line ajánlott, ami gyakran vámmentes, de nem mindig, előfordulhat, hogy megfogják.

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid