A 6 GB RAM-mal szerelt Vivo mobil brutális AnTuTu rekordot villantott

0

Hamarosan bemutatják a Vivo Xplay 5-öt, ami a világ első 6 GB RAM-mal szerelt készüléke lesz, és nem mellesleg hajlított kijelzővel bír majd.

A Vivo új mobilját március 1-jén mutatják be hivatalosan, de már maga a gyártó is elárult róla néhány részletet. Így biztosan tudjuk, hogy a Snapdragon 820 hajtja a készüléket 6 GB RAM társaságában. A Hi-Fi 3.0 támogatás is biztosra vehető, illetve két oldalra lehajló kijelzőre is egyértelmű utalást tett a Vivo.

Az alábbi AnTuTu képernyőmentés valódiságát egyelőre nem erősítették meg, de ha valóban 162 ezer fölötti pontszámra képes a készülék, akkor kétségtelen, hogy ez lesz az eddigi legerősebb okostelefon. A Galaxy S7 és LG G5 például 120-130 ezer pontra képes, a Xiaomi Mi 5-ről pedig egy 142 ezres eredmény került eddig nyilvánosságra.

vivo-xplay-5-antutu

A Vivo Xplay 5 tehát minden bizonnyal egy figyelemreméltó csúcsmobil lesz, és nem csak a bivalyerős hardver miatt. A készülék valószínűleg egy S7 edge-hez hasonló hajlított panellel érkezik, ami szintén 5.5 colos lesz QHD felbontással. Néhány kiszivárgott képünk is van:

vivo-xplay-5-leak-1vivo-xplay-5-leak-2vivo-xplay-5-leak-3vivo-xplay-5-leak-4

A bemutató tehát március 1-jén várható, kíváncsian várjuk!

via: PhoneArena, GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid