A Flappy Bird megérkezett Androidra is.

3

Az iOS-es már hatalmas sikert aratott Flappy Bird most megérkezett Androidra is. A játék alapötlete az, hogy egy esetlen madárral kell csövek között navigálnunk, ami még nem hangzik túl izgalmasnak. És a játék nem is nyújt ennél többet, mégis hatalmas sikereket ért el, és nagyon sok játékost magával ragadt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy már milliós tízmilliós nagyságrendű azok száma, akik letöltötték a Google Play-ről.

A játek nagyon egyszerű: amikor megérintjük a képernyőt, a madár egy kicsit feljebb repül. Minden akadályon túljutva kapunk egy pontot, és így kell minél tovább eljutni. Ez egyszerűnek hangzik, pedig meglehetősen nehéz, és sok gyakorlást igényel. A Flappy Bird nagyon addiktív, és nehéz letenni. A 8-bites grafika pedig, ami leginkább a Super Mario-ra emlékeztet, remek nosztalgikus hangulatot biztosít.

És a legjobb az egészben, hogy teljesen ingyenesen letölthető, és játék közben sem kell semmiért fizetnünk. Persze néha megjelenik 1-1 reklám, de ezt még ki lehet bírni. Akit érdekel a játék, az innen letöltheti. Érdemes kipróbálni! :)

Frissítés (2014. 02. 08): Közben elég komoly negatív visszhangot váltott ki a játék, mivel sokan felidegesítették magukat azon, hogy mennyire nehéz. De itt egy videó arról, hogy hogy lehet kiakasztani a Flappy Bird-öt. :)

http://www.youtube.com/watch?v=kLvG2JVWMXM

A készítő pedig állítólag vasárnap este le is törli a játékot a Google Play-ről, úgyhogy ha eddig nem próbáltad ki, akkor már nem sok időd van rá!

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid