A Galaxy S9 és az LG G7 is hamarabb jöhet a vártnál

0

Úgy néz ki belehúztak a dél-koreai gyártók, hiszen az LG és a Samsung is a szokásosnál hamarabb megmutathatja a 2018-as csúcskészülékét a nagyközönségnek.

A Business Korea szerint már januárban felfedhetik a két zászlóshajót, ami elég szokatlan lenne, hiszen inkább február-március környékén szokott ez megtörténni.

Nem titok, hogy az iPhone X elég nagy siker lett, még az extrém magas ár ellenére is, és a Samsung állítólag minél hamarabb szeretne előhozakodni egy új ellenféllel. Ez lehet tehát az oka annak, hogy a gyártó igyekszik sietve piacra dobni a Galaxy S9 modelleket. Az LG pedig természetesen nem szeretne kimaradni a versenyből, ezért ők is hamarabb kijöhetnek a G7-tel.

Koncepció

Mindezt persze még nem erősítették meg a gyártók hivatalosan, tehát egyelőre biztosat nem tudunk mondani. Az viszont nagyon valószínű, hogy a Samsung lecsapott a Snapdragon 845 első szállítmányaira, tehát lehetséges, hogy az LG G7 megint gyengébb hardverrel érkezik. Mondjuk a Snapdragon 835-re sem igazán lehetne panaszunk, hiszen még jövőre is meg fogja állni a helyét a csúcskategóriában.

forrás, via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid