A héten indul az LG G6 nemzetközi értékesítése, de van egy rossz hírünk

3

Eddig csak a gyártó hazájában, vagyis Dél-Koreában volt kapható az LG G6, most azonban bejelentették, hogy a héten megindul a nemzetközi forgalmazás. A magyarországi megjelenéssel kapcsolatban azonban van egy rossz hírünk…

Az LG G6 nagyon pozitív fogadtatásban részesült a 2017-es MWC kiállításon, sok szakmai díjat és elismerést zsebelt be. Az egyik legfőbb újítás az 5.7 colos, 2:1-es képarányú, nagyon vékony kávával ellátott Full Vision kijelző, ami QHD+ felbontású, és támogatja a HDR tartalmak megjelenítését. Emellett említést érdemel még többek között az IP68-as szabvány szerinti vízállóság, valamint a beépített Google Asszisztens is.

Ahogy a bevezetőben is említettem, ezen a héten indul az új csúcsmodell nemzetközi megjelenése, de ez egy hosszabb folyamat lesz. A következő hetekben Észak-Amerika, Ázsia, Európa, valamint Közép- és Dél-Amerika legfontosabb piacain kezdődik meg a készülék terjesztése. Az LG hivatalos sajtóközleménye szerint hazánkban csak valamikor májusban kerül forgalomba a G6, azaz jóval később, mint eredetileg vártuk.

Korábban olyan híreket olvashattunk, melyek szerint az LG szeretné minél hamarabb, még jóval a Galaxy S8 előtt piacra dobni a G6-ot, de sajnos ez nem nagyon jött össze. A pontos hazai ár egyelőre nem ismert, de 230-250 ezer forint közötti összegre számítunk.

További infókat, érdekességeket itt olvashatsz az LG G6-ról.

forrás: LG

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid