A HTC holnap bejelenti új készülékeit!

0

A holnapi nap folyamán (okt. 8) a HTC egy nagyszabású rendezvény keretében szándékozik lerántani a leplet vadonatúj okoskészülékeiről. Ezek között a HTC igazi üdvöskéjének, a méltán híres HTC One-nak szánt utód lesz az egyik: a HTC One (M8) Eye. Továbbá megkapjuk a Desire sorozat legfiatalabb tagját is: a HTC Desire Eye-t. Utóbbi a hírek szerint az előlapi kamerára gyúr, ezzel igazi selfie-phone-t hozva létre.

htc_one_m8_eye_2

Az új Eye valószínűleg hasonlít majd a HTC One M8-ra

A One Eye-nak a neve kevésbé tükrözi a valóságot ugyanis egy helyett mindjárt két „szeme” is lesz. Lényegében kettő darab 13 megapixeles szenzor kerül a hátlapra. Ez nagy előrelépés az előd 4 megapixeles kamerájához képest. Több, mint valószínű továbbá, hogy lehetőségünk lesz 3D-s videót rögzíteni a sztereo kamera párral. A HTC egyébként korábban már jeleskedett a szemüveg nélküli 3D-s kijelző terén.

htc_desire_eye

HTC Desire Eye

Az „ultimate selfie phone” címen elhíresült Desire Eye készülékbe brutális 13 megapixeles előlapi (igen, jól olvastad) kamerát építenek dupla villanóval, ráadásul a hátlapi szenzor sem lesz különb.

Mona_Lisa_selfie

A telefonoknak a hírek szerint hardveres téren sem kell meghúzni magukat, hiszen a jelenlegi „legjobb” mobilokban ketyegő Snapdragon 801-es, négymagos, 2.3 GHz-es processzort kapja meg az Eye család is. Ezt megspékelve 2 GB rendszermemóriára, Full HD-s kijelzőre, 32 GB-os belső tárhelyre és cserélhető 2400 mAh-ás akkumulátorra számítunk. Nem rossz, nem rossz. Mi már alig várjuk, és ti?

Forrás: A HTC hivatalos Twitter oldala és Android Community

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Marton Attila

Óbudai Egyetem Neumann szakos hallgatója, igazi Android guru. Hobbim a fotózás és filmkészítés.

NapiDroid